|

Vacature niet meer actief

Administratief medewerker leerlingenverzuim, 0,4 FTE (regulier)

Administratief medewerker leerlingenverzuim, 0,4 FTE (regulier)
Sta je stevig in schoenen en denk je vanuit kansen en mogelijkheden? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die de verzuimadministratie op orde houdt. Ga aan de slag op VMBO 't Venster in Arnhem en word onze nieuwe verzuimkanjer!

WAT GA JE DOEN?
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse afhandeling van de verzuimadministratie op ons Loket. Het hele proces van verzuimmelding tot afhandeling is bij jou in goede handen! Je werkzaamheden zijn voornamelijk administratief; je houdt de verzuimadministratie bij in het leerlingvolgsysteem, maakt verzuimoverzichten voor de verzuimcoördinator, mentoren en afdelingsleiders. Daarnaast onderhoud je het contact met leerlingen en ouders wat betreft verzuim.

Je werkt zelfstandig, proactief en nauwkeurig vanuit de richtlijnen van ons verzuimprotocol. Je bent communicatief sterk; door jouw aanpak stimuleer je onze leerlingen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen handelen.

Waarom werk ik op 't Venster in Arnhem?
"Ik heb als docent heel bewust voor 't Venster gekozen. De leerlingen op 't Venster zijn eerlijk en direct. Hierdoor weet je wat je aan ze hebt en wat je van ze kan en mag verwachten. Op 't Venster heb je als docent echt een toegevoegde waarde. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carriëre. Dit spreekt mij als mens en docent erg aan!" John van der Linde, docent Wiskunde Vmbo 't Venster

OVER ONS
Vmbo 't Venster in Arnhem Noord biedt onderwijs in alle vmbo-leerwegen aan met drie profielen: sport, cultuur en ondernemen. Wij zijn een topsport talent school (LOOT-school) die talenten en topsporters extra faciliteiten biedt om studie en sport te kunnen combineren. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? In ons onderwijs dagen wij leerlingen en elkaar uit de lat voor de eigen ontwikkeling hoog te leggen en mee te werken aan een veilige leer-werkomgeving op 't Venster en daarbuiten.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per z.s.m. een inspirerende en uitdagende baan. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
  • Je ontvangt een jaarcontract. Bevalt het van beide kanten uit goed en hebben wij voldoende formatie? Dan kan jouw contract mogelijk verlengd worden.
  • Je kunt aan de slag voor 0,4 FTE. Je werkt 2 dagen per week van 08u00 tot 16u00.
  • Je wordt ingeschaald in schaal 5. Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1. 861,- en maximaal € 2.659,- per maand. (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere collega's. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Naast dat je nauwkeurig werkt en goed bent in taal (zowel in woord als in geschrift) vinden wij het belangrijk dat je enthousiast bent, verbinding kunt maken met onze leerlingen, een aanpakker bent en vooral zelfstandig kunt en wilt werken. Je voelt je verantwoordelijk en krijgt er energie van als alles goed geregeld is. Om de functie succesvol in te vullen, heb je MBO 3/ 4 werk- en denkniveau.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 13 oktober jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Je kunt solliciteren via www.werkenbijquadraam.nl. Sollicitaties via andere kanalen nemen wij niet in behandeling.

Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek, deze zal zo snel mogelijk na het sluiten van de vacature plaatsvinden.
Heb je nog een brandende vraag over de vacature? Neem dan contact op met onze leidinggevende van ons ondersteuningsteam, Nathalie Jansen. Nathalie is bereikbaar per mail: n.jansen@vmbo-venster.nl.

MEER WETEN?
Bijvoorbeeld over de sollicitatieprocedure, wat wij jou allemaal te bieden hebben, of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. Of doe alvast de test!
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

't Venster

Thomas A Kempislaan 82
6822 LS Arnhem Netherlands 4

Thomas A Kempislaan 82 6822 LS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!