|

Vacature niet meer actief

Remedial teacher 0,2-0,4 FTE (schooljaar '21/'22)

Remedial Teacher 0,2-0,4 FTE (schooljaar 21/22)
Ben jij een gedreven Remedial Teacher? Wil jij graag bijdragen aan de ontwikkeling en het leren van onze leerlingen? Ga dan aan de slag bij Symbion, de praktijkschool in Didam!

WAT GA JE DOEN?
In verband met corona hebben onze leerlingen onderwijs gemist. Dit raakt de kwetsbare leerlingen het meest. Jij gaat onze leerlingen extra begeleiden om hun achterstanden in te lopen. Je begeleidt en ondersteunt leerlingen in hun ondersteuningsvraag, individueel en in kleine groepen. Je voert dossieranalyse uit en stelt met de leerling een behandelplan op. Verder toets je de leerlingen binnen de basisvakken (taal, spelling, rekenen). Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. De remedial teacher werkt nauw samen met teamleden en heeft regelmatig overleg.

Je herkent jezelf in de woorden: leergierig, betrokken, helpen, coachen, flexibel en samenwerken.

WAAROM WERK IK BIJ SYMBION?
- Ik ben een luisterend oor en coach. Ik zie kansen en mogelijkheden bij iedere leerling en kan de talenten van de leerlingen verder ontwikkelen.
- Het gaat verder dan alleen onderwijs. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.

OVER ONS
Symbion is de praktijkschool in de Liemers en biedt onderwijs aan ongeveer 175 leerlingen. Modern en uitdagend onderwijs, 21st century skills, coachend begeleiden en regie bij de leerling zijn de belangrijkste onderwerpen waar wij aan werken! Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Onze kernwaarden? Motiveren en inspireren, leren van elkaar, ambitieus en denken vanuit kansen! Goed onderwijs betekent ook maatwerk voor leerlingen die moeite hebben met leren.
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou zo snel mogelijk (uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een contract voor een jaar. Bevalt het van beide kanten uit goed en hebben we voldoende NPO-gelden? Dan kan het contract met één jaar verlengd worden.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 10. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.592,00 en maximaal € 4.301,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, heb je een HBO opleiding (bijvoorbeeld PABO of anders), eventueel aangevuld met een aantekening RT. Natuurlijk heb je affiniteit met onze praktijkleerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Heb je interesse? Dan ontvangen we graag voor 1 november a.s. jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent en waarom jij de persoon bent die wij zoeken, dit kan ook via een videoboodschap! Solliciteer via onze website www.werkenbijquadraam.nl.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze ondersteuningscoordinator, Marlies Taal. Marlies is bereikbaar op 0316 583880 of 06-39644283. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden in de week van 11-15 november a.s.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben of wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl en doe de test!
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Praktijkonderwijs Locatie Symbion

Hoge Witteveld 2
6942 RD Didam Netherlands 4

Hoge Witteveld 2 6942 RD Didam Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!