|

Vacature niet meer actief

Medewerker ICT op het Lorentz Lyceum Arnhem en op Rivers International School Arnhem, 0,8 FTE

Medewerker ICT op het Lorentz Lyceum Arnhem en op Rivers International School Arnhem, 0,8 FTE (0,6 fte vast en 0,2 fte tijdelijk)
Ben jij een probleemoplosser bij uitstek? Ben jij dienstverlenend en help jij graag onze collega’s uit de brand? Hou jij makkelijk het overzicht en vind je het leuk om met leerlingen en docenten te werken op twee scholen in het Nederlands en Engels? Lijkt het jou interessant om aan de slag te gaan bij het Lorentz Lyceum en Rivers International School Arnhem? Lees dan verder!

WAT GA JE DOEN?
Je zorgt ervoor dat collega’s bij onze scholen kunnen (blijven) werken met de huidige en toekomstige ICT-middelen. In deze rol ondersteun je leerlingen en docenten met allerhande ICT -vraagstukken. Je bent de probleemoplosser bij uitstek en biedt hulp en ondersteuning bij onder andere storingen (Digibord, printers), het inrichten van werkplekken, beheer van laptopkarren, gereedzetten van presentaties, ondersteunen bij examens en uitleveren van personeels- en leerlingdevices. Op het Lorentz en op Rivers werken wij zowel met PC als met Apple desktops, laptops en tablets.

WIE BEN JIJ?
Je bent een energieke en enthousiaste persoonlijkheid en je durft op te vallen en je te onderscheiden Je bent geduldig en kunt zaken goed uitleggen aan een gebruiker. Collega’s komen graag bij jou als ze vragen hebben!

Waarom werk ik op het Lorentz Lyceum en Rivers International School Arnhem in Arnhem?
“Vanaf dag 1 ben je op het Lorentz een collega, niet een nieuweling. Ik ben niet eerder op een school zo vriendelijk en warm ontvangen, iedereen is bereid om je te helpen als dat nodig is.”

OVER ONS
Het Lorentz Lyceum en Rivers International School Arnhem zijn onderdeel van Quadraam en beide gelegen in Arnhem Zuid, op steenworp afstand van zowel het station als elkaar. Wij bieden onderwijs aan op (tweetalig) havo, vwo, Gymnasium en OPUS (afdeling hoogbegaafden). Op de internationale school werken we met het Internationaal Baccalaureaat (IB). Wat ons kenmerkt? Wij zijn internationaal georiënteerde scholen waar gewerkt wordt aan een mengvorm van traditioneel lesgeven en werken aan projecten en uitwisselingen. Er zijn regelmatig leerlingen op reis en buitenlandse leerlingen in de school. Leerlingen van onze scholen doen mee aan Model United Nations congressen. Binnen het Lorentz en Rivers werken wij met een hecht en fijn team samen. Je krijgt bij ons volop de ruimte en het vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij belangrijk. Wanneer je bij ons begint, word je begeleid door een collega.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 december 2021 (uiteraard in overleg) een inspirerende, dynamische en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een jaarcontract. Bevalt het van beide kanten uit goed? Dan is een verlening uiteraard bespreekbaar.
  • Je gaat aan de slag voor ca. 0,6 FTE met een tijdelijke uitbreiding dit eerste jaar naar 0,8 FTE.
  • Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 1.825,- en maximaal € 2.532 (schaal 4 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband.
  • Veel vakantiedagen!
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen te doen via Coolblue en Bol.com etc.
  • Werken (en wonen) in een prachtige groene regio met weinig files.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Om deze functie succesvol in te vullen, heb je bij voorkeur een MBO 4 achtergrond. Daarnaast ben je pro-actief en zelfstandig. Om de taken goed uit te kunnen voeren ben je vriendelijk en communicatief sterk, stressbestendig, flexibel en collegiaal. Je hebt goede kennis van zowel Apple als pc-computers, laptops en tablets. Je kan je goed in het Engels uitdrukken.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie voor 5 november 2021. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. De eerste kennismakingsgesprekken voeren wij op donderdag 11 november a.s. tussen 13.30 uur en 17.00 uur. Blijven wij onder de indruk van jou, dan nodigen we je uit voor de tweede ronde die gepland is op dinsdag 16 november tussen 14.50 uur en 17.00 uur.

Meer informatie over Quadraam en het Lorenz Lyceum lees je op www.quadraam.nl en www.lorentzlyceum.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op onze rector Willem Zwart. Willem is te bereiken per mail via w.zwart@lorentzlyceum.nl.

P.s. alleen sollicitaties via de sollicitatiebutton op www.werkenbijquadraam.nl nemen wij in behandeling.

PAS JIJ BIJ QUADRAAM?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lorentz Lyceum

Metamorfosenallee 100
6843 HX Arnhem Netherlands 4

Metamorfosenallee 100 6843 HX Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!