|

Vacature niet meer actief

Administratief medewerker Lorentz Lyceum, 0,5-0,6 FTE (regulier)

Administratief medewerker Lorentz Lyceum, 0,5-0,6 FTE (regulier)
Ben jij ondernemend en kom je goed tot je recht in een dynamische omgeving? Ben jij administratief zeer goed onderlegd? Ga dan aan de slag als administratief medewerker op het Lorentz Lyceum!

WAT GA JE DOEN?
Samen met je collega's zorg je ervoor dat alle administratieve werkzaamheden goed en zorgvuldig uitgevoerd worden. Je verwerkt de financiële administratie, stelt rapportages op, draagt zorg voor de verwerking en mutatie van leerling gegevens, zorgt voor de examenverwerking en voor de correspondentie met ouders en leerlingen. Daarnaast ondersteun je het hoofd van de administratie/applicatiebeheerder

WIE BEN JIJ?
Je bent dynamisch en stressbestendig;
Je bent flexibel en breed inzetbaar;
Je hebt ervaring en affiniteit met financiële administratie;
Je bent een echte teamplayer.

Waarom werk ik op het Lorentz Lyceum in Arnhem?
"Vanaf dag 1 ben je op het Lorentz een collega, niet een nieuweling. Ik ben niet eerder op een school zo vriendelijk en warm ontvangen, iedereen is bereid om je te helpen als dat nodig is."
Lotte den Boogert (docente aardrijkskunde)

OVER ONS
Het Lorentz Lyceum biedt (tweetalig-) onderwijs aan op havo, vwo, Gymnasium en OPUS (afdeling hoogbegaafden). Wij zijn onderdeel van de Gelderse Onderwijsgroep Quadraam. Wat ons kenmerkt? Wij zijn een internationaal georiënteerde school waar gewerkt wordt aan een mengvorm van traditioneel lesgeven en uitdagende projecten en uitwisselingen. Er zijn regelmatig leerlingen op reis en buitenlandse leerlingen in de school. Leerlingen van onze school doen mee aan Model United Nations congressen. Binnen het Lorentz werken wij samen met een hecht en fijn team. Je krijgt bij ons volop de ruimte en het vertrouwen om jouw werk op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij belangrijk. Wanneer je bij ons begint, word je begeleid door een ervaren collega.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 10 januari 2022 (uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten goed? Dan is een verlenging zeker bespreekbaar!
  • Je gaat aan de slag voor 0,6 FTE. De aanstelling bestaat uit een reguliere aanstelling van 0,5 fte en een tijdelijke uitbreiding van 0,1 fte. De tijdelijke uitbreiding loopt tot einde van het schooljaar.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5 of 6 (minimaal € 1.861,00 bruto per maand en maximaal 2.785,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Vrije dagen conform CAO VO, in overleg op te nemen tijdens en buiten de schoolvakanties.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere leidinggevenden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Om deze functie succesvol uit te voeren heb je kennis en ervaring met Somtoday.
Ben je ook bekend met Magister, Schoolloket en Office365? Dan is dat zeker een pré. Wij zijn een internationaal georiënteerde school dus beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is belangrijk.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie voor 19 november 2021. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Dit zal plaatsvinden op 29 november 2021. Blijven wij enthousiast? Dan kom je terug voor een tweede gesprek op 7 december 2021.

Meer informatie over Quadraam en het Lorenz Lyceum lees je op www.quadraam.nl en www.lorentzlyceum.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Willem Zwart, rector of Ahlaam Essahsah, hoofd administratie. Willem is te bereiken per mail via w.zwart@lorentzlyceum.nl en Ahlaam via a.essahsah@lorentzlyceum.nl.

P.s. alleen sollicitaties via de sollicitatiebutton op www.werkenbijquadraam.nl nemen wij in behandeling. Mochten wij verrast worden door het grote aantal reacties dan behouden wij ons het recht de vacature eerder te sluiten.

PAS JIJ BIJ QUADRAAM?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lorentz Lyceum

Metamorfosenallee 100
6843 HX Arnhem Netherlands 4

Metamorfosenallee 100 6843 HX Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!