|

Vacature niet meer actief

HR backoffice medewerker 0,8-1,0 FTE (regulier)

HR backoffice medewerker 0,8-1,0 FTE (regulier)
Stel jij jezelf dagelijks de vraag ‘hoe kan het beter’? Welke oplossingen kan ik bieden? Bied jij jouw klanten graag de beste service? Versterk dan ons team met jouw HR-kennis en pro-actieve houding!

Wat ga je doen?
Dat kan iedere dag anders zijn! Je werkt voor alle scholen van Quadraam en hebt met veel collega’s contact. Met nieuwe collega’s die net zijn gestart op een school tot aan leidinggevenden. Je houdt je bezig met administratieve werkzaamheden zoals salarismutaties verwerken, HR-documenten opstellen, verlofaanvragen en CAO-gerelateerde vragen beantwoorden. Daarnaast werk je aan het continu optimaliseren van de (werk)processen. Je vindt het leuk om actief mee te denken over wat er beter en slimmer kan. Jij bent in staat vraagstukken goed te doorgronden en de juiste mensen en partijen aan te haken om tot een passende oplossing te komen. In deze rol werk je nauw samen met je collega’s van de backoffice, HR coördinator, manager backoffice en HR-experts.

Wie ben jij?
Jij bent een nieuwsgierige en leergierige HRM’er met een brede interesse! Van nature ben je ondernemend, ga je doortastend te werk en je houdt ervan om vernieuwend bezig te zijn. Jij bent de continue verbeteraar. Je streeft naar een optimale kwaliteit van dienstverlening. Je voelt je verantwoordelijk voor je rol in een veranderende organisatie en kijkt positief kritisch naar je werk.

Je herkent jezelf in de woorden: proactief, vernieuwend en collegiaal.

OVER ONS
Onder Quadraam vallen 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. Met een professionele organisatie en excellent werkgeverschap speelt Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner. Gezamenlijk geven we betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld! En hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT- en directieleden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 januari 2022 (startdatum uiteraard in overleg en eerder mag ook) een inspirerende en uitdagende werkomgeving op het Centraal Bureau Quadraam (CBQ) in Duiven. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden uit de CAO VO.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten goed en hebben wij voldoende formatie? Dan kan jouw contract zeker verlengd worden.
  • Je kunt aan de slag voor 0,8-1,0 FTE. Werkdagen en tijden bepalen we in overleg en thuiswerken kan daar onderdeel van uitmaken.
  • Het salaris bedraagt minimaal €2.294,- en maximaal €3.467,- (schaal 8 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
  • Veel vrije dagen! (conform CAO VO).
  • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer en € 0,28 voor de kilometers tussen Quadraam en de scholen.
  • Een laptop en telefoon.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk en je eigen functie te creëren.
WAT VRAGEN WIJ VERDER?
Om deze functie goed te kunnen vervullen beschik je over een MBO niveau 4/HBO opleiding bij voorkeur in de richting van HRM. Je hebt enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Heb je ook ervaring met AFAS Profit en InSite dan is dat een pré!

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie voor 15 november 2021. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal kort na het sluiten van de vacature plaatsvinden.

Meer informatie over Quadraam lees je op www.quadraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Sybren Bitter, manager backoffice. Sybren is te bereiken per mail: s.bitter@quadraam.nl of telefonisch op 0620345729

Let op: alleen sollicitaties via www.werkenbijquadraam.nl nemen wij in behandeling.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!