|

Vacature niet meer actief

(Ortho-)pedagoog, 0,8 FTE (vervanging)

(Ortho-)pedagoog, 0,8 FTE (vervanging)
Ben jij een enthousiaste orthopedagoog? Ben je gespecialiseerd in leerproblematiek en heb je affiniteit met havo- en- vwo-leerlingen? Ga dan aan de slag op het Candea College in Duiven! Lees snel verder!

WAT GA JE DOEN?
Je gaat leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben begeleiden bij het leren leren en het plannen en organiseren van hun schoolwerk. Dit doe jij met geduld en humor, je denkt in oplossingen en je weet als geen ander de leerlingen op een positieve manier te benaderen. Je zorgt voor een goede begeleiding, monitoring en evaluatie van de begeleidingstrajecten. Je beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden en je bent organisatorisch sterk. Voor de docenten ben je een prettige collega, goede samenwerking vinden wij belangrijk. Omdat je voornamelijk aan het werk gaat op onze havo/vwo-locatie is ervaring met deze doelgroep en kennis van specifieke leerproblemen bij deze groep leerlingen een pre.
Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, proactief, teamspeler, stevige persoonlijkheid, stressbestendig, inspireren en motiveren.

Waarom werk ik op het Candea in Duiven?
 • Alles is geregeld en staat klaar op het moment dat je start bij Candea. De randvoorwaarden zijn goed geregeld.
 • Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.
 • Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel nee gezegd.
 • De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.

OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo. Het vmbo is gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat en havo/vwo op het Saturnus in Duiven. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen idee?n en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij ook belangrijk. Wanneer je bij ons begint, staat alles voor je klaar. De eerste tijd kun je rekenen op begeleiding van een ervaren begeleider. Zo zorgen wij voor een goede start! Onze kernwaarden? Zelfstandig leren, co?peratief leren en betekenisvol leren.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden per 10 januari 2022 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Je ontvangt een contract voor 0,8 FTE tot aan de zomervakantie
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent een inschaling in schaal 10. Je salaris bedraagt dan minimaal 2.592,- euro en maximaal 4.301,- euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO VO).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van 12 eurocent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze vacature succesvol te vervullen heb jij een HBO of WO opleiding in de richting van (ortho-)pedagoog afgerond. Ervaring in het onderwijs is zeker een pre met bij voorkeur ervaring op een havo-vwo school.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons uiterlijk 30 november met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal via www.werkenbijquadraam.nl. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. De gesprekken zullen zo snel mogelijk na de sluitingsdatum ingepland worden.

Meer informatie over Quadraam en het Candea College lees je op www.quadraam.nl en www.candea.nl. Wil je meer weten over deze vacature of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze ondersteuningsco?rdinator Judith Bulthuis. Judith is te bereiken per mail op j.bulthuis@candea.nl

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben of wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl en doe de test!
Wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Candea College

Saturnus 1
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 1 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!