|

Vacature niet meer actief

Recruitment adviseur 0,8- 1 FTE

RECRUITMENT ADVISEUR BIJ QUADRAAM 0,8-1 FTE
Ben jij onze pro-actieve en verbindende recruitment adviseur? Wil jij graag een maatschappelijke bijdrage leveren door goede collega's te werven voor het onderwijs? Zorg jij er als ambassadeur voor dat onze 14 middelbare scholen de beste collega?s in huis krijgen? Ben jij een netwerker die graag verbindt? Krijg jij energie van het verder vorm geven en verstevigen van onze recruitmentactiviteiten? Ben jij goed in het vinden en plaatsen van de beste talenten en het op de kaart zetten van onze mooie scholen? Ja? Ga dan aan de slag bij Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep.

Wat ga jij doen?
De afgelopen jaren is veel ontwikkeld op het gebied van recruitment. We hebben een werkenbijquadraam website gelanceerd, een ATS-systeem geïmplementeerd, feedbackgesprekken ingevoerd, een onboardingapp geïntroduceerd, externe inhuur geoptimaliseerd, Meet & Greets voor kandidaten en schooldirecties georganiseerd en veel geïnvesteerd in samenwerking met onze scholen. Er staat dus een flinke basis maar deze mag verder uitgebouwd worden. Jouw creatieve ideeën over hoe dit nog beter of anders kan zijn daarbij zeer welkom.

Op een creatieve en verfrissende wijze positioneer jij de 14 scholen van Quadraam als interessante werkgever verder in de markt. Jaarlijks hebben we meer dan 250 vacatures en duizenden sollicitanten, waaronder ook interne collega's en leraren in opleiding. Als geen ander ken jij de ins en outs van de wervingskanalen (online en offline) en zoek je naar mogelijkheden om actief de beste kandidaten aan te trekken. Daarnaast ben jij in staat creatieve acties te bedenken en ben jij continue bewust bezig met het versterken van ons werkgeversmerk en gezicht naar buiten toe. Je bent een sparringspartner voor de MT's van de scholen en adviseert gevraagd maar ook zeker ongevraagd de scholen, HR en directie ten aanzien van recruitment, employer branding en onboarding.

Je krijgt energie van woorden als: inspireren, sparren, ambitie, doelen stellen en bereiken. Daarnaast heb je humor en bezit je een gezonde dosis lef en ga je de confrontatie niet uit de weg.

Wij zijn wij?
Wij zijn Quadraam! Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe aan de toekomst van onze leerlingen. De diversiteit aan scholen maakt Quadraam een aantrekkelijk werkgever. Van praktijkonderwijs tot gymnasium en van regulier onderwijs tot Montessori. Quadraam biedt het allemaal. Hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten en medewerkers krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven!

Wat doe jij nog meer?
 • Je bent nauw betrokken bij het recruitmentproces. Van het opstellen en meedenken over het gewenste profiel, het schrijven van de teksten en het klaarzetten in de systemen, tot het positief afwijzen en voeren van feedbackgesprekken.
 • Voor sommige vacatures, denk aan afdelingsleiders, roostermakers, inkoop of docenten techniek search jij actief in de markt;
 • Je onderhoudt en vernieuwt de werkenbijquadraam website en beheert het ATS systeem en de onboarding app;
 • Je bent zichtbaar op social media en onderhoudt daar contacten met potentiële kandidaten
 • Je organiseert speeddates en netwerkbijeenkomsten en bouwt pools met kandidaten voor vervangingsaanvragen, maar ook voor vaste invullingen;
 • Daarnaast bouw je een netwerk op binnen Hogescholen, Universiteiten en het bedrijfsleven.

Wat bieden wij jou?
Bij deze rol hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast op basis van 0,8-1 FTE.
 • Heel veel vakantiedagen (verlof tijdens de schoolvakanties)!
 • Gemiddeld bruto jaarsalaris van € 65.000,- per jaar op basis van kennis en ervaring.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Reiskostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding.
 • Een zeer goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen.
 • Alle ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk, flexibele werktijden en de mogelijkheid thuis te werken, op kantoor, op de scholen en via online tools.

Wat vragen wij?
Je hebt HBO werk en denkniveau en aantoonbare ervaring als (corporate) recruiter. We vragen een stevige en ondernemende persoonlijkheid die pro-actief te werk gaat. Je werkt zelfstandig maar ook goed samen in een team en zoekt samenwerkingen op waar nodig. Ook ben je resultaatgericht en communicatief sterk. Jouw positieve energie, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht helpen jou om succesvol zijn te zijn in deze rol. Je kunt goed beïnvloeden en ben je een sterke gesprekspartner voor zowel directie, management als de kandidaten.

Spreekt jou dit aan?
Mooi! Dan komen wij heel graag met je in contact. Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor vrijdag 26 november 2021. Een standaard motivatiebrief vinden we niet zo interessant. Liever vragen we jou om ons te verrassen met jouw creatieve ideeën. Kies daarom de vorm die bij jou past. Een brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek op woensdag 1 december 2021.

En wil je kennismaken met je potentiële collega's, of een kijkje in de keuken nemen? Dat kan ook! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans de Reus, directeur HR (0643872978) of Esther Hendriks (06-41 22 6528) HR&O netwerkpartner.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!