|

Vacature niet meer actief

Medewerker leerlingenverzuim op het Stedelijk Gymnasium Arnhem, 0,3 FTE (vervanging schooljaar '21/'22)

Vacature medewerker leerlingenverzuim op het Stedelijk Gymnasium Arnhem, 0,3 FTE (vervanging schooljaar '21/'22)
Ben jij graag in contact met leerlingen? Sta je stevig in schoenen en denk je vanuit kansen en mogelijkheden? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team tijdelijk komt versterken.

WAT GA JE DOEN?
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse afhandeling van de verzuimadministratie. Het hele proces van verzuimmelding tot afhandeling is bij jou in goede handen! Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:
- dagelijks contact met leerlingen over verzuim (aanspreken en bespreken);
- informeren ouders en collega's over leerlingenverzuim;
- afspraken maken over eventuele sancties (bij verzuim/lesverwijdering) en de afhandeling van sancties;
- bijhouden van verzuimadministratie in Magister (digitaal leerlingvolgsysteem);
- toezien op de afhandeling (follow-up) van sancties;
- verzuimoverzichten maken voor mentoren en teamleiders

Je kunt zelfstandig werken, bent proactief en werkt nauwkeurig vanuit de richtlijnen van ons verzuimprotocol. Je bent duidelijk naar leerlingen en collega?s zonder rigide te zijn. Door jouw aanpak stimuleer je onze leerlingen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen handelen.

Je bent ook een teamspeler en bereid om overige voorkomende werkzaamheden te verrichten zoals surveillance en organisatie tijdens proefwerkweken en het assisteren van de examensecretaris wanneer dat nodig is. Je werkt nauw samen met onze verzuimcoördinatoren.

Je bent in ieder geval aanwezig op maandag en woensdag.

Waarom werk ik op het Stedelijk Gymnasium Arnhem?
 • Je krijgt op onze school ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en te leren.
 • Op onze school staan collega's en leerlingen klaar om elkaar te helpen.
OVER ONS
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met 850 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een openbaar categoraal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen. Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 15 februari een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je ontvangt een contract voor de langdurige vervanging (schooljaar '21/'22 en wellicht nog langer)
 • Je kunt aan de slag voor 0,3 FTE. Werkdagen zijn op maandag en woensdag.
 • Je wordt ingeschaald in schaal 5. Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Je salaris bedraagt dan minimaal 1.861,- en maximaal 2.659,- per maand. (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze keren we direct naar rato uit.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van ? 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere collega's. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Naast dat je nauwkeurig werkt vinden wij het belangrijk dat je communicatief en toegankelijk bent, verbinding kunt maken met onze leerlingen, een aanpakker bent en vooral zelfstandig kunt en wilt werken. Je voelt je verantwoordelijk en krijgt er energie van als alles goed geregeld is. Om de functie succesvol in te vullen, heb je MBO 4 werk- en denkniveau.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 22 november a.s. aanstaande jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Je kunt solliciteren via www.werkenbijquadraam.nl. Sollicitaties via andere kanalen nemen wij niet in behandeling.

Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een sollicitatiegesprek in de week van 29 november.
Heb je nog een brandende vraag over de vacature? Neem dan contact op met Fien Visser, hoofd OOP. Fien is bereikbaar per mail: f.visser@gymnasiumarnhem.nl.

MEER WETEN?
Bijvoorbeeld over de sollicitatieprocedure, wat wij jou allemaal te bieden hebben, of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. Of doe alvast de test!
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Stedelijk Gymnasium Arnhem

Thorbeckestraat 17
6828 TS Arnhem Netherlands 4

Thorbeckestraat 17 6828 TS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!