|

Vacature niet meer actief

Werving en selectie/ recruitment medewerker 0,8- 1 FTE

Werving & selectie/Recruitment medewerker 0,8-1,0 FTE
Wij zoeken een enthousiaste collega die ons recruitment proces komt ondersteunen. Wil jij afwisselend werk en een spil zijn tussen de scholen en recruitment / HR? Ben jij flexibel en zit je niet graag stil? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?
Dat kan iedere dag anders zijn! Je werkt voor alle scholen van Quadraam en hebt met veel leidinggevenden en vacaturehouders contact. Jaarlijks verwerken wij tussen de 250-300 vacatures. Je pakt de aanvragen op, maar voor je de vacature uitzet bekijk je eerst of er interne collega's zijn die meer willen werken of geïnteresseerd zijn in mobiliteit. Je onderzoekt of er vanuit andere vacatures nog matches te maken zijn en pakt leads en tips actief op. Moet er toch een vacature geplaatst worden, dan stel je samen met de aanvrager de tekst op en publiceert deze op diverse kanalen en onze werkenbijquadraam website. In ons ATS systeem houd je bij wat de status is van de vacatures, of de kandidaten tijdig geïnformeerd en uitgenodigd zijn, en wie er afgewezen moet worden. Wordt een kandidaat aangenomen dan zorg je ervoor dat de kandidaat via de backoffice een contract ontvangt en een warm welkom krijgt met behulp van de onboarding app.

In deze rol werk je zeer nauw samen met je collega van recruitment en maak je onderdeel uit van het HR team.

Wie ben jij?
Jij bent een nieuwsgierige en leergierige W&S collega met een brede interesse! Van nature ben je ondernemend, ga je doortastend te werk en je houdt ervan om vernieuwend bezig te zijn. Jij bent een continue verbeteraar en streeft naar een optimale kwaliteit van dienstverlening. Je voelt je verantwoordelijk voor je rol in een veranderende organisatie en kijkt positief kritisch naar je werk.
Je krijgt energie van woorden als: resultaat, doen, actie, verbinden, samenwerken.

Wij zijn wij?
Wij zijn Quadraam! Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe aan de toekomst van onze leerlingen. De diversiteit aan scholen maakt Quadraam een aantrekkelijk werkgever. Van praktijkonderwijs tot gymnasium en van regulier onderwijs tot Montessori. Quadraam biedt het allemaal. Hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten en medewerkers krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven!

Wat bieden wij jou?
Bij deze rol hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
  • Een jaarcontract op basis 0,8-1 FTE. Bevalt het van beide kanten goed dan kan jouw contract met nog 1 jaar verlengd worden.
  • Het salaris bedraagt minimaal € 2.294,- en maximaal € 3.467,- (schaal 8 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring
  • Veel vakantiedagen (verlof tijdens de schoolvakanties)!
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com
  • Reiskostenvergoeding en een zeer goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen.
  • Alle ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk, flexibele werktijden en de mogelijkheid thuis te werken, op kantoor, op de scholen en via online tools.
Wat vragen wij?
We vragen een stevige en ondernemende persoonlijkheid die pro-actief te werk gaat. Je hebt MBO/HBO werk en denkniveau en bij voorkeur ervaring in een commerciële omgeving.

Spreekt jou dit aan?
Mooi! Dan komen wij heel graag met je in contact. Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor vrijdag 26 november 2021. Kies daarom de vorm die bij jou past. Een brief, CV, wellicht aangevuld met een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek op 1 december 2021. Het tweede gesprek is op vrijdag 3 december in de ochtend (casus).

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans de Reus, directeur HR (0643872978).

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!