|

Vacature niet meer actief

Studiebegeleider, 0,4FTE

Studiebegeleider, 0,4FTE
Ben jij een enthousiaste studiebegeleider? Wil jij graag de leerlingen van ons gymnasiumondersteunen? Wil jij samen met je collega’s onze leerlingen laten experimenteren en ontdekken? Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN?
Jij helpt leerlingen met een ontwikkelingsperspectief bij het structureren en plannen van het huiswerk. De doelgroep bestaat grotendeels uit leerlingen met een autisme en daaraan gerelateerde leer- en gedragsproblematiek. Je stimuleert effectieve leerstrategieën bij de leerlingen en geeft ze inhoudelijke uitleg bij de verschillende vakken. Je vangt leerlingen op, signaleert problemen en stemt deze af met de orthopedagoog. Je spreekt leerlingen aan op hun gedrag en laat hen hierop reflecteren. Je houdt studie-vorderingen bij en evalueert de gemaakte handelingsplannen.

Wie ben jij?
Je hebt:
• kennis van en aantoonbare werkervaring met leerlingen met leer- en gedragsstoornissen en/of een disharmonisch intelligentie-profiel;
• kennis van leerstijlen en effectieve leerstrategieën;
• affiniteit met gymnasiaal onderwijs, bij voorkeur met de vakken Grieks en Latijn;
• open en toegankelijk;

Waarom werken op het Stedelijk Gymnasium Arnhem?
Je krijgt op onze school ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en te leren.
Je geeft les aan nieuwsgierige en ook een tikkie eigenwijze leerlingen.
Op onze school staan collega’s en leerlingen klaar om elkaar te helpen.

OVER ONS
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met 850 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een openbaar categoraal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen. Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 januari (startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO-VO.
  • Een tijdelijk contract van 0.4FTE (verdeeld over 4 middagen per week)
  • Je wordt ingeschaald in schaal 6. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.925,- en maximaal € 2.785,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO-VO).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je bij voorkeur in het bezit van een afgeronde relevante HBO opleiding. Je hebt aantoonbare werkervaring met leer- en gedragsstoornissen. Je herkent jezelf in de kwaliteiten: pedagogisch en didactisch competent, initiatiefrijk en gericht op samenwerking met leerlingen, collega’s en directie

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 12 december jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Donny Talsma, conrector leerlingbegeleiding. Donny is te bereiken op 026-3209840. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal zo snel mogelijk na het sluiten van de vacature plaatsvinden.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Stedelijk Gymnasium Arnhem

Thorbeckestraat 17
6828 TS Arnhem Netherlands 4

Thorbeckestraat 17 6828 TS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!