|

Vacature niet meer actief

Technisch onderwijsassistent all-round, 0,8-1,0 FTE (regulier)

Technisch onderwijsassistent all-round, 0,8-1,0 FTE
Ben jij dol op de wereld van bèta, biologie, scheikunde, natuurkunde en NLT? Deel jij graag je kennis met onze leerlingen en stimuleer je hen zelf te ontdekken? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste TOA die graag op het Lorentz Lyceum, een fijne school in een prachtig nieuw schoolgebouw met een state-of-the-art scienceplein aan de slag wil gaan! Nieuwsgierig? Lees snel verder.

WAT GA JE DOEN?
Je biedt ondersteuning bij de practica in de onder- en de bovenbouw en bereidt de opdrachten voor. Je zorgt ervoor dat alle materialen en technieken beschikbaar zijn. Je houdt toezicht en ondersteunt onze docenten. Daarnaast ben je multi-inzetbaar en kan je assisteren bij biologie, natuurkunde en scheikunde wanneer nodig. Ook voer je zelfstandig demo’s uit en geef je praktijkinstructies. Uiteraard houd je de veiligheid goed in de gaten. Je zorgt verder voor een goede administratie.

Je bent toegankelijk en een flexibele en enthousiaste begeleider. Natuurlijk ben je een prettige en energieke collega voor ons team. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend. Je bent communicatief vaardig, gedreven en zeer georganiseerd. Je kunt goed omgaan met periodieke druk.

Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, flexibel, proactief en gastvrij.

WAAROM WERK IK BIJ HET LORENTZ LYCEUM?
“Vanaf dag 1 ben je op het Lorentz een collega, niet een nieuweling. Ik ben niet eerder op een school zo vriendelijk en warm ontvangen, iedereen is bereid om je te helpen als dat nodig is.”
Lotte den Boogert (docente aardrijkskunde)

OVER ONS
Het Lorentz Lyceum is onderdeel van Quadraam en een school in Arnhem Zuid met een nieuw gebouw. Wij bieden regulier- en TTO-onderwijs aan havo, vwo, gymnasium en OPUS (afdeling hoogbegaafden). Wat ons kenmerkt? Wij zijn een internationaal georiënteerde school. Er zijn regelmatig leerlingen op reis en buitenlandse leerlingen in de school. Leerlingen van onze school doen mee aan Model United Nations congressen.1 januari
Binnen het Lorentz werken wij met een hecht en fijn team samen. Je krijgt bij ons volop de ruimte en het vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij belangrijk. Wanneer je bij ons begint, word je begeleid door ons TOA-team en onze bèta-docenten.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou (startdatum uiteraard in overleg, liefst zo snel mogelijk) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform cao VO.
  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,8 FTE - 1,0 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed? Dan kan jouw contract zeker verlengd worden.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Je wordt ingeschaald in schaal 7, met een salaris van minimaal € 2.045,- bruto per maand en maximaal € 3.068,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform cao VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% voor haar rekening neemt.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met collega’s. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van het MBO-diploma Technisch Onderwijsassistent (niveau 4) of een soortgelijke opleiding. Ervaring als TOA en met biologie is een pre.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 6 december 2021 jouw cv en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Jan Groenendaal, docent. Dat kan het best per mail: j.groenendaal@lorentzlyceum.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. De gesprekken zullen plaatsvinden op 17 december op het Lorentz Lyceum.

Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling via onze website www.werkenbijquadraam.nl

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lorentz Lyceum

Metamorfosenallee 100
6843 HX Arnhem Netherlands 4

Metamorfosenallee 100 6843 HX Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!