|

Vacature niet meer actief

Senior HR medewerker 0,8-1 FTE (via Talent in Control)

Senior HR medewerker (Werving via Talent in Control)

De uitdaging
Als senior heb jij een coördinerende rol in het HR-backoffice team. Samen met zes energieke collega’s ben je verantwoordelijk voor een optimale personeelsadministratie voor 1500 medewerkers. Onze opdrachtgever, Quadraam in Duiven, is ambitieus en dat is ook voelbaar binnen het HR-backoffice team. Het kan elke dag een stukje beter. Processen, systemen maar ook de samenwerking met andere teams binnen de organisatie. De persoon die wij zoeken, hecht grote waarde aan samenwerken. Jij bewaakt het overzicht maar samen maak je plannen en verrassen jullie de organisatie met vernieuwende oplossingen!

De organisatie
Onder Quadraam vallen 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals aan de toekomst van 13.000 leerlingen. Met een professionele organisatie en excellent werkgeverschap speelt Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner. De informele en open cultuur is gericht op samenwerken, plezier en ontwikkeling.

De functie
Als coördinator, maar bovenal als meewerkende collega, zorg jij ervoor dat het HR-backoffice team zo goed mogelijk kan presteren. De medewerkers van Quadraam kunnen bouwen en vertrouwen op collega’s van de HR-backoffice. Waar nodig, ben jij de schakel tussen de HR-backoffice en andere specialismen binnen de integrale backoffice van Quadraam (ICT en Financiën). Je coördineert de werkzaamheden, stelt samen met het team de juiste prioriteiten en bent het aanspreekpunt voor leidinggevenden en andere afdelingen. Je hebt grote affiniteit met het inrichten en verbeteren van processen maar bent ook een echte vakspecialist. In deze rol rapporteer je aan de manager backoffice.

Voor wie?
Wij denken dat dit een leuke functie is voor een HR - medewerker die toe is aan meer verantwoordelijkheid. In deze functie krijg je de vrijheid om de coördinerende rol vorm te geven en jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk verder te ontwikkelingen. Drive en een gezonde dosis ondernemerschap openen vele deuren binnen deze organisatie.
Verder over jou:
 • Je bent een teambuilder, je wilt sámen met het team werken aan onze doelstellingen;
 • Je bent goed georganiseerd, accuraat en een kei in het voeren van een gedegen administratie;
 • Je hebt een aantal jaren werkervaring als HR medewerker / HR officer / Personeelsfunctionaris. Ben je ook bekend met de salarisadministratie? Dan is dat een grote pré;
 • Je communiceert duidelijk en legt gemakkelijk verbinding met mensen;
 • Je bent oplossings- en resultaatgericht;
 • Om deze functie goed te kunnen vervullen, beschik je over HBO werk- en denkniveau;
Je ontvangt uitstekende arbeidsvoorwaarden
Salariëring: min. € 2592,- en max. € 3.916,-
Contractvorm: jaarcontract met uitzicht op vast
Inzet: 32 – 40 uur


En verder:
 • Veel vrije dagen! Op basis van een volledig dienstverband, maar liefst 11 weken per jaar.
 • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
 • Een laptop en telefoon.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt.
 • Diverse mogelijkheden om verdiepende opleidingen of cursussen te volgen.
Laten we kennismaken
De werving en selectie voor deze functie wordt verzorgd door Talent in Control.
Contactpersoon is Maudy Hellendoorn, 06-45302018. Interesse?
Neem contact op of mail je cv naar: maudy.hellendoorn@talentincontrol.nl

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!