|

Vacature niet meer actief

Hoofdconciërge 1,0 fte (regulier)

Hoofdconciërge 1,0 fte (regulier)
Ben jij een aanpakker en heb je oog voor detail? Ben jij zelfstandig en steek je graag je handen uit de mouwen? Kom je graag in contact met mensen? Ga dan aan de slag als hoofd conciërge op ’t Lorentz Lyceum en Rivers!

WAT GA JE DOEN?
Jij bent verantwoordelijkheid voor onze gebouwen en het beheer daarvan. Hieronder valt onder andere het onderhoud en de coördinatie hiervan, het organiseren van bijeenkomsten, beheren van het budget voor klein onderhoud, zorgdragen voor de voorraadbeheer, het coördineren van de verhuur en samen met de manager vastgoed van Quadraam zorgen voor de meerjarenplanning van het gebouw. Daarnaast stuur je ons team van conciërges aan en onderhoud je het contact met de schoonmakers. zorg je er mede voor dat de school netjes en op orde is. En samen met onze veiligheidscoördinator zorg je voor surveillance in de pauzes.

WIE BEN JIJ?
Jij hebt een positieve instelling en denkt in uitdagingen en creatieve oplossingen. Je hebt een ondernemende persoonlijkheid. Je bent zowel mondeling als in schrift communicatief vaardig en kan goed samen werken met de verschillende afdelingen. Je bent georganiseerd, werkt planmatig en weet het overzicht te houden. Je bent behulpzaam en een goede onderhandelaar. Op deze manier draag jij zorg voor een veilige en positief leef- en leerklimaat in onze school. Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, je bent een prettige, ondernemende en energieke collega voor je team.

Waarom werk ik op het Lorentz Lyceum in Arnhem?
‘Vanaf dag 1 ben je op het Lorentz een collega, niet een nieuweling. Ik ben niet eerder op een school zo vriendelijk en warm ontvangen, iedereen is bereid om je te helpen als dat nodig is’.
Lotte den Boogert (docente aardrijkskunde)

‘Doordat er veel gebeurt op het Lorentz, kun je jezelf op verschillende gebieden blijven ontwikkelen bijvoorbeeld op het gebied van leerlingbegeleiding of het organiseren van allerlei internationale activiteiten’.
Kevin Slothouwer (tto coördinator)

OVER ONS
Het Lorentz Lyceum is onderdeel van Quadraam en een toegankelijke school in Arnhem Zuid. Wij bieden onderwijs aan havo, vwo, Gymnasium en OPUS (afdeling hoogbegaafden). Wat ons kenmerkt? Wij zijn een internationaal georiënteerde school waar gewerkt wordt aan een mengvorm van traditioneel lesgeven en werken aan projecten en uitwisselingen. Er zijn regelmatig leerlingen op reis en buitenlandse leerlingen in de school. Leerlingen van onze school doen mee aan Model United Nations congressen.
Binnen het Lorentz werken wij met een hecht en fijn team samen. Je krijgt bij ons volop de ruimte en het vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij belangrijk. Wanneer je bij ons begint, word je begeleid door onze sectie en een docentenbegeleider.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou, per 1 januari 2022 (startdatum uiteraard in overleg), een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een dienstverband van een jaar voor 1,0FTE. Bevalt het na een jaar van beide kanten goed? Dan kan jouw contract zeker verlengd worden.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.889,- en maximaal € 2.699,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband (CAO VO).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen, heb je bij voorkeur ervaring met het werken met leerlingen op een VO school en relevante scholing gevolgd, zoals de trainingen pedagogische conciërge 1, 2, en 3. bent getraind in EHBO en kunt goed overweg met computers en MS Office 365. Rivers is een internationale school waar de voertaal Engels is, je kan Engels voldoende verstaan en jezelf verstaanbaar maken.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 10 december aanstaande jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze rector, Willem Zwart. Willem is te bereiken per mail: w.zwart@lorentzlyceum.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast?
Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Het eerste gesprek zal op 15 december plaatsvinden, zijn wij enthousiast? Dan is er op 22 december een tweede gesprek.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lorentz Lyceum

Metamorfosenallee 100
6843 HX Arnhem Netherlands 4

Metamorfosenallee 100 6843 HX Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!