|

Vacature niet meer actief

PR, communicatie en social media specialist, 0,6- 0,8 FTE

PR, communicatie en social media specialist, 0,6- 0,8 FTE
Ben je een PR- en communicatie-expert? Heb je goede creatieve ideeën over hoe wij onszelf in- en extern beter op de kaart kunnen zetten? Zorg jij voor onderscheidende content op social media? Denk en werk je creatief én strategisch? Dan willen we jou leren kennen!

Wat ga je doen?
Op onze school gebeuren de mooiste dingen. Vanuit jouw specialisme help jij onze school om aan de buitenwereld te laten zien wat er bij ons allemaal gebeurt. En, waarom we doen wat we doen!
Vernieuwend onderwijs, leerlingen die de school uitgaan naar het bedrijfsleven, een bijzonder Technasium, de samenwerking tussen basisscholen scholen en onze school maar ook met de vervolgopleidingen. Je zorgt voor onderscheidende social content en gebruikt hiervoor jouw ervaring met online kanalen zoals Meta, LinkedIn, Snapchat, YouTube, TikTok en Instagram. Je ondersteunt voorlichtingsactiviteiten en de open dag. Ook werk je aan de interne en externe communicatie van het schoolbeleid en ondersteun en adviseer je wat betreft de communicatie met alle stakeholders. Tenslotte zorg je voor de planning in het jaar en weet je welke planningstools het beste ingezet kunnen worden. En verandert er iets in onze wereld, die altijd in beweging is, dan zie je kansen en speel je daar actief op in.

Jouw strategische (communicatie- en marketing) blik en ervaring met de kracht van storytelling komen goed van pas. Enerzijds sta je dus met je voeten in de klei, en anderzijds denk je strategisch mee. Een veelzijdige en uitdagende functie.

Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, proactief, teamspeler, stevige persoonlijkheid, inspireren en ondersteunen.

Wat breng je mee?
 • Je vindt het heerlijk om te pionieren en jouw eigen functie vorm te geven
 • Je bent een snelle en creatieve denker, proactief en zelfstandig
 • Je kent alle ins en outs van sociale media en weet precies welke online kanalen je moet gebruiken om zichtbaar te zijn bij onze doelgroep(-en)
 • Je hebt oog voor mooie verhalen, maar je bent ook in staat om minder aansprekende onderwerpen aansprekend te maken
 • Je beweegt je gemakkelijk in de school en weet wat er speelt en gaat spelen
 • Je bent een inspirator voor ons team en de collega’s en weet te enthousiasmeren
 • Je hebt gevoel voor verschillende belangen en kunt daarin meebewegen
 • Je kunt analytisch denken en legt makkelijk verbindingen
 • Je hebt een kritische en scherpe blik
 • Je houdt van hard werken, maar maakt ook graag plezier!
 • Je weet de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media op de voet te volgen.
 • Je houdt altijd het doel en de doelgroepen in het achterhoofd bij het creëren van alle communicatie-uitingen
 • Je hebt HBO werk – en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting marketing of communicatie
OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over twee locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo. Het vmbo is gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat en havo/vwo op Saturnus in Duiven. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij ook belangrijk. De eerste tijd kun je op onze ondersteuning rekenen en daarna hopen we ook van jou te leren.

Waarom werk ik op het Candea in Duiven?
 • ‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.’
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd.’
 • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.
Wij bieden jou!
Een afwisselende baan binnen een school die volop in beweging is. Hierbij hoort een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals:
 • Een contract voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan is een verlenging zeker bespreekbaar!
 • Je kunt aan de slag voor 0,6-0,8 FTE. Werkdagen en tijden bepalen we in overleg en thuiswerken is zeker mogelijk.
 • Je wordt ingeschaald in schaal 10. Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Jouw salaris bedraagt minimaal € 2.630,- en maximaal € 4.366,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband) met daarbovenop 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Dit kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 8 januari 2022. Een standaard motivatiebrief vinden we niet zo interessant. Liever vragen we jou om ons te verrassen met jouw creatieve ideeën. Kies daarom de vorm die bij jou past. Een brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.
Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Meer informatie over Quadraam en het Candea College lees je op www.quadraam.nl en www.candeacollege.nl Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze rector, Léon Lucas. Léon is te bereiken via telefoonnummer 0316-367800 of per mail: l.lucas@candeacollege.nl.

We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Candea College

Saturnus 6922
Duiven Netherlands 3

Saturnus 6922 Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!