|

Vacature niet meer actief

Business controller (solliciteren via Talent in Control)

Business Controller – Stevige adviseur

De uitdaging

Business controllers bij Quadraam hebben lef, doorzettingsvermogen en leggen verbinding. Jij loopt de organisatie in en neemt plaats aan de tafel waar beslissingen worden genomen. Je bent sensitief, herkent belangen en neemt waar mogelijk het voortouw in een dialoog. Naast werk vind je jouw privé leven zeker zo belangrijk, bij onze opdrachtgever heb je meer dan 10 weken vakantie per jaar.
Om het team control bij onze opdrachtgever verder te versterken zoeken wij een strategisch en financieel ijzersterk onderlegde controller.

Als business controller ben je van begin tot eind betrokken bij besluitvorming over de thema’s in jouw portefeuille. In een gestroomlijnd proces komen de adviezen van controllers en die van schooldirectie bij het College van Bestuur. Nieuwsgierig? Wij leggen jou graag persoonlijk uit hoe dat werkt.

De organisatie
Quadraam is de opdrachtgever. Dit is een scholengemeenschap met meer dan 12.000 leerlingen en ruim 1.500 medewerkers, die het onderwijs organiseren op 14 scholen (20 locaties) in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Van praktijkschool tot gymnasium of internationale school, van montessori-onderwijs tot technasium en van sport- en cultuur- tot bêta-profiel.
De besturingsfilosofie is gericht op samenwerken, plezier, open en informele cultuur en ontwikkeling. Gezamenlijk geeft men betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld. En hoewel de scholen verschillend zijn, is transparantie en werken vanuit kansen aantoonbaar belangrijk voor de gehele groep.

Bij Quadraam zijn de diensten Bedrijfsvoering (o.a. control, backoffice, vastgoed, inkoop, ICT), HRM, Communicatie en Onderwijs & Onderzoek centraal ingericht. Je werkt samen met jouw collega business controllers (3x), assistent controllers en adviseurs op gebied van HR, informatiemanagement, vastgoed, communicatie en onderwijskwaliteit.

De functie
Business controllers kijken ver vooruit maar zitten dichtbij de schooldirectie. Men werkt samen vanuit de volgende perspectieven: strategie, bedrijfsvoering en financiën.
Vraagstukken die naast de reguliere P&C cyclus jouw aandacht vragen zijn gevarieerd; van huisvesting tot subsidies, corona en innovatieve onderwijsvormen tot samenwerking met andere scholen of instanties. Je werkt met collega’s voor wie reflectie, feedback, groei en persoonlijk leiderschap belangrijke en actieve thema’s zijn.
Wij zijn heel nieuwsgierig naar jou. De exacte functie en taken zijn mede afhankelijk van jouw interesse en talenten en dit bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

Voor wie?
Met jouw persoonlijkheid maak je het verschil. Mensen, processen en systemen veranderen constant in de huidige tijd. Dat geeft jou juist extra motivatie om aandacht te krijgen voor ideeën en plannen.
 • Je kunt presenteren, beïnvloeden en adviseren. Soms ook improviseren, want niet altijd is alle informatie beschikbaar.
 • Jij bent enigszins ongeduldig en je denkt in kansen;
 • Je bent zelfbewust en je weet dat je met effectief samenwerken tot betere resultaten komt;
 • Je hebt een financiële achtergrond, jouw opleiding(en) zijn bij voorkeur op academisch bedrijfseconomisch niveau;
 • Je bent in staat om tegenkracht te bieden richting schooldirectie;
 • Je hebt oog voor innovatieve en nieuwe ontwikkelingen rondom het onderwijs van de toekomst;
 • Een frisse blik heeft de voorkeur in plaats van branche ervaring.
Uitstekende Arbeidsvoorwaarden
Salariëring: € 3.700 - 5.780
Contractvorm: jaarcontract met uitzicht op vast
Inzet: 32 - 40 uur
Start: in overleg

En verder:
 • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com
 • Een laptop en telefoon.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Afhankelijk van wens, ambitie en functie worden masterclasses en workshops aangeboden via de huisacademie Quriuz
Laten we kennismaken
De werving en selectie voor deze functie wordt verzorgd door Talent in Control. Contactpersoon is jan Smith, 06-54301205. Interesse? Neem contact op of mail je cv naar: jan.smith@talentincontrol.nl

Sollicteren gaat via Talent in Control.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Stichting Quadraam

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!