|

Vacature niet meer actief

Receptionist/conciërge 0,5 FTE (REGULIER)

Receptionist/conciërge 0,5 FTE (REGULIER)
Ben jij een aanpakker en klantvriendelijk? Ben jij zelfstandig en steek je graag je handen uit de mouwen? Heb jij enige kennis van ICT en kom je graag in contact met mensen? Ga dan aan de slag als receptionist/conciërge op het Stedelijk Gymnasium in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Veel! Je ontvangt bezoekers, wijst ze de weg en beantwoordt de telefoon. Je bent medeverantwoordelijk voor orde in en rond het gebouw, het openen en sluiten van de school en je houdt toezicht op de orde, veiligheid en netheid in en rond het gebouw. Ook beheer je samen met je collega’s de gevonden voorwerpen. Daarnaast zorg je ervoor dat de inrichting van bijvoorbeeld de aula in overeenstemming is met de activiteiten die plaats vinden in de aula. Je zorgt ervoor dat aan het einde van de dag de kopieerdopdrachten zijn verwerkt. Jij staat, leerlingen, medewerkers, ouders, externe serviceorganisaties en bezoekers te woord en helpt ze graag verder.
Ook ben je beschikbaar voor avonddiensten tijdens bijvoorbeeld ouderavonden, leerling feesten en andere bijzondere bijeenkomsten. Ook ben je in de schoolvakanties enige dagen beschikbaar voor mogelijke werkzaamheden.

Naast je rol van conciërge/receptionist houd jij je ook bezig met:
 • Dienstverlening bij acute ICT vragen in de lokalen;
 • Klaarzetten van ICT-opstellingen bij bijeenkomsten
Waarom werk ik op het Stedelijk Gymnasium Arnhem?
 • Je krijgt op onze school ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en te leren.
 • Op onze school staan collega’s en leerlingen klaar om elkaar te helpen.
OVER ONS
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met 850 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een openbaar categoraal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen. Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

OVER ONS
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 februari 2022 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Een dienstverband voor een jaar. Bevalt het van beide kanten goed en is er voldoende formatie? Dan is verlenging zeker bespreekbaar!
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 4. Je salaris bedraagt dan minimaal €1.826,- en maximaal €2.659,- (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Vrij tijdens de meeste schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een conciërge/ receptionist met enige kennis van ICT, van Windows en Office 365. Daarnaast heb je affiniteit met onze leerlingen. Je bent dagelijks beschikbaar vanaf 13:00 uur zodat je aan het einde van de middag de sluitronde kunt lopen.
Een BHV diploma is ook zeer welkom, of de bereidheid om het BHV diploma te behalen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 24 december a.s. jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent en waarom jij de persoon bent die wij zoeken.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Fien Visser hoofd OOP, Fien is per mail te bereiken, f.visser@gymnasiumarnhem.nl Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. De gesprekken vinden plaats in de week van 11 januari 2022.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Stedelijk Gymnasium Arnhem

Thorbeckestraat 17
6828 TS Arnhem Netherlands 4

Thorbeckestraat 17 6828 TS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!