|

Vacature niet meer actief

Onderwijsassistenten (of in opleiding) op diverse scholen van Quadraam 0,1- 1 FTE (vervanging)

Onderwijsassistenten (of in opleiding) op diverse scholen van Quadraam 0,1- 1 FTE (vervanging)
Ben jij een enthousiaste en gedreven onderwijsassistent? Heb jij interesse om op verschillende scholen van Quadraam te werken? Of werk je al op een van onze scholen en wil je graag (tijdelijk) je uren uitbreiden? Dat kan! Lees snel verder.

WAT GA JE DOEN?
Ondersteunen tijdens lessen. Er ontstaan reguliere en vervangingsvacatures, maar ook vacatures in het kader van NPO.

Je geeft ondersteuning aan onze docenten. Geen dag is hetzelfde! Je hebt een groot hart voor onze leerlingen. Je krijgt energie wanneer je een leerling kan helpen. In basis word je ingezet in de lessen en werk je in opdracht van de docent in kleine groepjes. Daarnaast vang je de leerlingen op die uit de les zijn gestuurd en dit handel je verder af. Diverse organisatorische en administratieve werkzaamheden horen ook bij je takenpakket.

Je herkent jezelf in de woorden: toegankelijk, flexibel, bestand tegen weerstand, fan van onze VO leerlingen, proactief, geduldig, coach, inspirator & motivator.

Wil je meer lezen over de scholen? Bekijk ze hier.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving op een van onze scholen (of misschien wel een combinatie). Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een dienstverband voor 0,1- 1 FTE, of uitbreiding met tijdelijke uren op je huidige contract.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw huidige inschaling en kennis en ervaring (schaal 5 of schaal 6).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc. Of een toeslag van 3% bovenop je brutosalaris wanneer sprake is van volledige vervanging wegens ziekte.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Interne mobiliteit en de kans om op diverse scholen van Quadraam te werken!
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar nieuwsgierige onderwijsassistenten. Je hebt een mbo achtergrond en bij voorkeur en opleiding tot onderwijsassistent gevolgd. Heb je een pabo achtergrond dan is dat zeker een pre!

Goed om te weten. Deze vacature wordt opengezet voor alle scholen van Quadraam. Dit betekent dat alle scholen toegang krijgen tot de reacties. Ontstaat er een behoefte, en zien zij mogelijkheden naar aanleiding van jouw sollicitatie, dan wordt er rechtstreeks contact met je gezocht.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en de verschillende scholen lees je op www.quadraam.nl en www.werkenbijquadraam.nl. Solliciteren kan via ‘solliciteer nu’ op onze werken bij website tot en met 1 februari 2022.
Geef bij je sollicitatie aan welke scholen jouw interesse hebben, en hoeveel uren je beschikbaar bent.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Quadraam algemeen

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!