|

Vacature niet meer actief

Coach/ begeleider leerlingen NPO

Coach/ begeleider op diverse scholen van Quadraam 0,1- 1 FTE (NPO)
Ben jij een ervaren coach/ begeleider? Begrijp jij dat leren pas mogelijk is als je goed in je vel zit en gemotiveerd bent? Wil jij pubers de komende tijd (online) begeleiden op sociaal-emotioneel vlak? Lees dan verder!

WAT GA JE DOEN?
Voor diverse scholen van Quadraam komen we graag in contact met ervaren coaches/ begeleiders die leerlingen in kleine groepjes, of individueel kunnen ondersteunen.
Het gaat dan om leerlingen in de leeftijd 11-19 jaar die extra aandacht en ondersteuning nodig hebben. Lockdowns, online lessen, gemis aan structuur, gemis aan sociale contacten etc. Niet iedere puber vindt dit even makkelijk en heeft dus goede ondersteuning nodig.

Heb jij aantoonbare ervaring met coachen/ begeleiden? Ervaring met pubers en begrijp jij als geen ander dat goed in je vel zitten een voorwaarden is voor ontwikkelen en leren?

Dan komen we graag met je in contact.

Wil je eerst meer lezen over de scholen? Bekijk ze hier.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving op een van onze scholen (of misschien wel een combinatie). Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Een dienstverband voor 0,1- 1 FTE, of uitbreiding met tijdelijke uren op je huidige contract. Een zzp overeenkomst is ook een optie.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw huidige inschaling en kennis en ervaring.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc. Of een toeslag van 3% bovenop je brutosalaris wanneer sprake is van volledige vervanging wegens ziekte.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
 • Interne mobiliteit en de kans om op diverse scholen van Quadraam te werken!
WAT VRAGEN WIJ?
Bij voorkeur ben je een gecertificeerd jongerencoach en heb je een HBO-opleiding gevolgd zoals: Toegepaste Psychologie, Coaching, Kinderpsychologie, (Ortho)pedagogiek of Gedragsbeïnvloeding en Begeleiding.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Geef bij je reactie aan:
 • wat jij concreet te bieden hebt,
 • voor welke leerlingen en scholen,
 • wat jouw aanpak is en
 • hoe jij verbindt met pubers.

Wil je een kort videootje opnemen, dat kan ook!

Goed om te weten. Deze vacature wordt opengezet voor alle scholen van Quadraam. Dit betekent dat alle scholen toegang krijgen tot de reacties. Ontstaat er een behoefte, en zien zij mogelijkheden naar aanleiding van jouw sollicitatie, dan wordt er rechtstreeks contact met je gezocht.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en de verschillende scholen lees je op www.quadraam.nl en www.werkenbijquadraam.nl. Solliciteren kan via ‘solliciteer nu’ op onze werken bij website tot en met 1 februari 2022.
Geef bij je sollicitatie aan welke scholen jouw interesse hebben, en hoeveel uren je beschikbaar bent.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Quadraam algemeen

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!