|

Vacature niet meer actief

Interim Management assistent Candea college, ca. 0,5- 0,8 FTE

Interim management assistent Candea college (tijdelijk)
Ben jij een ervaren management assistent die de directie van het Candea graag wil ondersteunen? Ben jij pro-actief en communicatief vaardig? Lees dan verder.

WAT GA JE DOEN?
Als interim management assistent ondersteun jij de directie en het MT. Je beheert outlookagenda’s van ons MT, notuleert tijdens MT- en MR vergaderingen, sommige mails voor de rector beantwoord je en handel je af. Je neemt de telefoon aan voor de rector, handelt diverse secretariële werkzaamheden af, w.o. het opstellen van (korte) mails en het op taal en duidelijkheid controleren van mails en notities. Je hebt actuele kennis van Outlook, Word en MS Teams.

Verder vinden wij het belangrijk dat je pro-actief bent, secuur werkt, prettig en duidelijk communiceert en afspraken nakomt.

De opdracht start 29 maart en eindigt 26 juli 2022. Je bent 4 dagen per week beschikbaar en in ieder geval aan het werk op dinsdag en woensdag. De andere dagen zijn in overleg.

OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over twee locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo. Het vmbo is gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat en havo/vwo op Saturnus in Duiven. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij ook belangrijk. De eerste tijd kun je op onze ondersteuning rekenen en daarna hopen we ook van jou te leren.

Waarom werk ik op het Candea in Duiven?
  • ‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.’
  • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd.’
  • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou een leuke tijdelijke werkomgeving!
  • Een tijdelijk dienstverband voor ca 0,8 FTE. Een zzp overeenkomst is ook een optie.
  • Inschaling in schaal 8 (maximaal € 3.519,-) op basis van ervaring en een maximaal tarief als zelfstandige van € 38 (ex btw)
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% (indien zzp, dan verwerkt in tarief).
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc. Of een toeslag van 3% bovenop je brutosalaris wanneer sprake is van volledige vervanging wegens ziekte.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 25 februari 2022. Kies daarom de vorm die bij jou past. Een brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.
Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Meer informatie over Quadraam en het Candea College lees je op www.quadraam.nl en www.candeacollege.nl Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze rector, Léon Lucas. Léon is te bereiken via telefoonnummer 0316-367800 of per mail: l.lucas@candea.nl.

We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Candea College

Saturnus 1
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 1 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!