|

Vacature niet meer actief

ICT medewerker 0,5-1,0 FTE

ICT medewerker 0,5-1,0 FTE
Ben jij een probleemoplosser bij uitstek? Ben jij dienstverlenend en help jij graag onze collega’s uit de brand? Hou jij makkelijk het overzicht en vind je het leuk om met leerlingen en docenten te werken? Lees dan verder!

WAT GA JE DOEN?
Je zorgt ervoor dat collega’s op onze school kunnen (blijven) werken met de huidige en toekomstige ICT-middelen. In deze rol ondersteun je leerlingen en docenten met allerhande ICT -vraagstukken. Je bent de probleemoplosser bij uitstek en biedt hulp en ondersteuning bij onder andere storingen (Digibord, printers), het inrichten van werkplekken, beheer van laptopkarren, gereedzetten van presentaties, ondersteunen bij examens en uitleveren van personeels- en leerlingdevices. Wij werken zowel met PC als met Apple desktops, laptops en tablets.

WIE BEN JIJ?
Je bent een energieke en enthousiaste persoonlijkheid en je durft op te vallen en je te onderscheiden Je bent geduldig en kunt zaken goed uitleggen aan een gebruiker. Collega’s komen graag bij jou als ze vragen hebben!

Waarom werken op het Olympus College Arnhem?
 • ‘Je komt werken in een fijn team van onderwijsondersteuners, waarbij we ook elkaar ondersteunen.
 • ‘De sfeer is hier goed. Er is veel wederzijds respect tussen onderwijsondersteuners, docenten en leerlingen’
 • ‘We zijn een hele brede school met een grote diversiteit aan leerlingen. Dat maakt het zo interessant!’
 • ‘Het verloop is laag, we zijn een hecht en sterk team’
OVER ONS
Het Olympus College is een school met het profiel Creatief en Sportief. Dit komt terug in onze lessen, maar ook bij de buitenles-activiteiten. Onze school streeft naar goed en breed onderwijs in een inspirerend klimaat. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen maken we ons onderwijs aansprekend en eigentijds. We sluiten daarbij aan bij de verschillende stijlen van leren van leerlingen, met duidelijke kaders. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 februari 2022 een inspirerende, dynamische en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Een jaarcontract. Bevalt het van beide kanten uit goed? Dan is een verlening uiteraard bespreekbaar.
 • Je gaat aan de slag voor 0,5 FTE met een mogelijkheid tot een tijdelijke uitbreiding dit eerste jaar naar 1,0 FTE ter vervanging van een zieke collega.
 • Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 1.825,- en maximaal € 2.532 (schaal 4 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband.
 • Veel vakantiedagen!
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen te doen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Werken (en wonen) in een prachtige groene regio met weinig files.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Om deze functie succesvol in te vullen, heb je bij voorkeur een MBO 4 achtergrond. Daarnaast ben je pro-actief en zelfstandig. Om de taken goed uit te kunnen voeren ben je vriendelijk en communicatief sterk, stressbestendig, flexibel en collegiaal. Je hebt goede kennis van zowel Apple als pc-computers, laptops en tablets.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie voor 31 januari. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Meer informatie over Quadraam en het Olympus College lees je op www.quadraam.nl en www.olympuscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze rector, Ilja Faber. Ilja is te bereiken per mail: i.faber@olympuscollege.nl

P.s. alleen sollicitaties via de sollicitatiebutton op www.werkenbijquadraam.nl nemen wij in behandeling.

PAS JIJ BIJ QUADRAAM?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Olympus College

Olympus 11
6832 EL Arnhem Netherlands 4

Olympus 11 6832 EL Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!