|

Vacature niet meer actief

Docent tekenen of handvaardigheid of CKV en coördinator “Expeditie You”- 1e of 2e graad 0,8 -0.9 FTE regulier (per direct)

Docent tekenen of handvaardigheid of CKV en coördinator “Expeditie You”- 1e of 2e graad 0,8 -0.9 FTE regulier (per direct)
Ben jij onze enthousiaste en ervaren docent Tekenen of handvaardigheid? Heb jij een groot hart voor onze vmbo leerlingen? Ben jij erop gericht om het maximale uit je leerlingen te halen? Begrijp jij ook dat leren pas leuk en mogelijk wordt als je goed contact hebt met onze leerlingen? Beschik jij daarnaast over coördinerende kwaliteiten en kun je sturing geven aan ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs? Ga dan aan de slag op het Maarten van Rossem in Arnhem!

Expeditie You
Wij hebben talentontwikkeling een centrale plek gegeven binnen ons onderwijs. Naast de reguliere lessen hebben alle onderbouwleerlingen 2 uur per week Expeditie You. Leerlingen kiezen één van de 9 activiteiten die zij een periode volgen. Het aanbod varieert: van Trampoline Masters tot Restaurant Skills en van Theater XL tot Fashion Victim. Leerlingen formuleren hun eigen leervraag en ontdekken over welke talenten zij beschikken wat ook weer meer duidelijkheid kan geven over de keuze voor een vervolgopleiding.

WAT GA JE DOEN?
Als coördinator beheer jij het keuzeproces van de leerlingen, je houdt in overleg met collega's en leerlingen het aanbod up to date, zorgt voor de informatievoorziening in- en extern, borgt de PDCA cyclus en je hebt de contacten met externe partijen zoals gastdocenten en eventuele excursies. Kortom: Expeditie You staat, maar blijft ook continu in ontwikkeling.
Daarnaast verzorg je lessen tekenen en handvaardigheid aan onze leerlingen van de onderbouw en lessen CKV in de bovenbouw. Je doet dit in een wisselende stijl en didactiek. Jij wilt echt wat toevoegen en onze leerlingen meenemen in de wereld van kunst, cultuur en beeldende vorming!
Je bent ondernemend en een coach voor de leerlingen. Natuurlijk ben je een prettige en energieke collega voor ons team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, ondernemend, flexibel, proactief, gericht op samenwerken en open minded! Je neemt actief deel in het cluster.

DE MISSIE VAN ONZE DOCENTEN!
Tijdens een van de stagebezoeken kwam ik een meisje tegen dat ooit vmbo-bb had gedaan op het Maarten van Rossem. Zij was net met een hbo-opleiding gestart. Dat vond ik een mooi moment; het pubermeisje van toen had zich ontwikkeld tot zelfbewuste vrouw, die wist wat ze wilde. Terwijl het ons op het Maarten van Rossem altijd moeite kostte om haar mee te krijgen. Uiteindelijk doe je het daar voor.
Ruud Toepoel, docent Economie & ondernemen.

OVER ONS
Het Maarten van Rossem is een school die volop in ontwikkeling is. Iedere dag werken wij met ons team hard om van betekenis te zijn voor onze leerlingen. Door goed onderwijs en begeleiding te verzorgen. Op een plek waar het leuk leren is en de praktijk centraal staat. Waar veel culturen samenkomen en we vertrouwen hebben in elkaar en de talenten. Als wij ons ontwikkelen, doen onze leerlingen dat ook! Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare VMBO school voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg, maar bieden ook vakken op de theoretische leerweg aan. Met ongeveer 400 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Onze kernwaarden? Diversiteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per direct (startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waarin je volop de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om je werk zo vorm te geven dat het bijdraagt aan de leerlingen en onze school. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Je ontvangt een contract van 0.8-1FTE. Bevalt het na een jaar goed? Dan kan jouw contract mogelijk verlengd worden.
  • Aan de hand van jouw kennis en ervaring word je ingeschaald in schaal LB of LC. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.865,- en maximaal € 5.087,-per maand (CAO-VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Mogelijkheden om na deze vervanging op andere scholen van Quadraam aan de slag te gaan!
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van een 1e of 2e graads bevoegdheid tekenen en/of handvaardigheid en heb je ervaring in projectmatig werken. Je bent een ontwikkelaar en aanstuurder die graag wil vernieuwen en collega’s hier in mee neemt en de kwaliteit bewaakt.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie vóór 4 februari 2022. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden vanaf 7 februari 2022.
Heb je vragen? Bekijk de informatie over Quadraam en het Maarten van Rossem op www.quadraam.nl en www.maartenvanrossem.nl.
Heb je een prangende vraag? Neem contact op met Conny Haukes, afdelingsleider. Conny is te bereiken per mail c.haukes@quadraam.nl . Bekijk de informatie over Quadraam en het Maarten van Rossem op www.quadraam.nl en www.maartenvanrossem.nl.

Alleen sollicitaties via www.werkenbijquadraam.nl nemen wij in behandeling.

PAS JIJ BIJ QUADRAAM?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Maarten van Rossem

Groningensingel 1235
6835 HZ Arnhem Netherlands 4

Groningensingel 1235 6835 HZ Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!