|

Vacature niet meer actief

Locatieleider praktijkschool Produs Arnhem, 0,8 FTE

LOCATIELEIDER PRAKTIJKSCHOOL PRODUS, ARNHEM 0,8 FTE
Ben jij onze nieuwe geïnteresseerde en betrokken locatieleider met een groot hart & passie voor onze leerlingen? Ben jij open, benaderbaar, resultaatgericht en besluitvaardig? Ben jij ontwikkelingsgericht en zie je volop kansen en mogelijkheden? Wil jij je voor langere tijd verbinden aan onze school? Ga dan aan de slag op onze praktijkschool, Produs in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Leidinggeven en vormgeven aan een school in ontwikkeling. Je hebt een sterke pedagogische visie op het praktijkonderwijs en handelt daarnaar. Tegelijkertijd bouw je samen met het team mee aan de koers en aan wat nodig is voor een toekomstbestendige school! Jij weet als ervaren leidinggevende dat een team pas goed kan functioneren als zij gezien en gehoord worden en de talenten maximaal worden benut.

Je hebt een open en benaderbare houding en bent transparant in je communicatie. Je werkt vanuit vertrouwen en stuurt zowel aan op verbinding en samenwerking, als op het nemen van verantwoordelijkheid, het nakomen van afspraken en het behalen van resultaten. Veranderingen die hiervoor nodig zijn ga je niet uit de weg.

Als locatieleider Produs werk je nauw samen met de algemeen directeur PrO en de collega locatieleider bij Symbion (de andere praktijkschool en tevens onderdeel van Quadraam). Als MT zijn jullie samen verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de scholen.

WAAROM WERK IK BIJ PRODUS?

‘Het gaat verder dan alleen onderwijs. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.’

OVER ONS
Produs is de praktijkschool in Arnhem zuid en biedt onderwijs aan ongeveer 200 leerlingen. Ons team bestaat uit 40 collega’s. Modern en uitdagend onderwijs, 21st century skills, coachend begeleiden en regie bij de leerling, zijn de belangrijkste thema’s waar wij aan werken. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Onze waarden? Vertrouwen, betrokken, meelevend, verantwoordelijkheid, ambitieus en werken vanuit kansen!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden een inspirerende en uitdagende werkomgeving op onze locatie in Arnhem. Je krijgt de verantwoordelijkheid om samen met MT en team het onderwijs verder te ontwikkelen. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Een jaarcontract met een dienstverband voor 0,8 FTE. Bij goed functioneren ontvang je na 1 jaar een vaste aanstelling.
 • Het salaris bedraagt minimaal € 2.894,- en maximaal € 5.784,- (schaal 12 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
 • Een vaste onkostenvergoeding van € 25,- per maand en een vergoeding van 5% ter compensatie van overuren en reistijd
 • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een laptop en telefoon.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken. Ook kun je deelnemen aan een intervisietraject ‘frisse blikken’ met andere nieuwe afdelingsleiders.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
 • Je bent een ervaren en coachend leider (minimaal 3 jaar relevante ervaring).
 • Je bent gericht op samenwerking met het team en het MT.
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in de ander en helpt anderen zichzelf te ontwikkelen.
 • Je bent laagdrempelig, transparant, open en toegankelijk. Je beschikt over empathisch vermogen en bent zichtbaar voor leerlingen en docenten.
 • Je geeft vertrouwen aan het team en zet de kwaliteiten van de teamleden in.
 • Je kunt gefocust en planmatig werken en schakelt makkelijk tussen strategie en tactisch/operationeel. Je bent in staat teams te ontwikkelen richting taakvolwassenheid en het vergroten van eigenaarschap in de organisatie.
 • Je hebt kennis van en ervaring met de doelgroep en weet dat je samen met het team een belangrijke rol hebt in het realiseren van een kansrijke toekomst.
 • Van alle leidinggevenden bij Quadraam wordt verwacht dat zij omgevingsgericht zijn en samenwerking zoeken met de andere scholen van Quadraam. Verder geven zij het goede voorbeeld in het werken aan de eigen professionele ontwikkeling.
 • Tot slot kun je reflecteren op je eigen handelen, je ook kwetsbaar opstellen en sta je open voor feedback.
LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons met jouw sollicitatie en kies de vorm die bij jou past. Graag ontvangen we je CV aangevuld met een brief of een leuke videoboodschap..​ Doe dit voor maandag 14 februari 2022. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden op dinsdag 22 februari 2022. Het tweede gesprek staat gepland op donderdag 24 februari a.s. in de ochtend.

Meer informatie over Quadraam en Produs lees je op www.quadraam.nl en www.produsarnhem.nl. Heb je inhoudelijk vragen over de functie? Neem dan eventueel contact op met onze directeur, Anja Geritz. Anja is bereikbaar op 06-13513671. Heb je gesolliciteerd en wil je een kijkje nemen in onze school, of kennis maken met een potentiële collega? Neem dan contact op met Ciska Dijks via telefoonnummer 06 83 94 17 82. Als wij mogelijkheden zien naar aanleiding van jouw sollicitatie zullen wij een afspraak voor je organiseren!

Een ontwikkelassessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Praktijkonderwijs Locatie Produs

Leidenweg 60
6843 LD Arnhem Netherlands 4

Leidenweg 60 6843 LD Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!