|

Vacature niet meer actief

Teamleider, 0,8- 1,0 FTE (regulier)

Teamleider, 0,8- 1,0 FTE (regulier)
Ben jij onze ondernemende en betrokken teamleider met een groot hart & passie voor onze vmbo-leerlingen? Ben jij nieuwsgierig, open, benaderbaar, gedreven en wil jij samen met docenten en leerlingen onze ambities verder vormgeven? Zie jij kansen en mogelijkheden en ben je een netwerker? Ga dan aan de slag op het Liemers college Landeweer in Zevenaar!

WAT GA JE DOEN?
Leidinggeven aan een school in ontwikkeling. Er zijn de afgelopen tijd goede stappen gezet om de kwaliteit te verbeteren. Deze ontwikkelingen moeten worden voortgezet, en tegelijkertijd werk je mee aan noodzakelijke, onderwijskundige en organisatorische uitdagingen. Ook bouw je verder aan een goede stevige basis. Samen met het MT zet je de nieuw ingezette koers voort voor een toekomstbestendige school. Kortom, wij zijn op zoek naar een afdelingsleider die een uitdaging niet uit de weg gaat. Dit doe je niet alleen, maar samen met het team en MT. Samen met het team speel je een belangrijke rol in het creëren van een kansrijke toekomst van onze leerlingen!

De talenten van de teamleden weet je maximaal te benutten. Je geeft vertrouwen en stuurt aan op verbinding en samenwerking, maar ook op het nemen van verantwoordelijkheid, het nakomen van afspraken en het behalen van resultaten. De aanspreekcultuur die is neergezet ontwikkel jij verder door. Je bent een echt people manager en snapt als geen ander wat onze vmbo-leerlingen, maar ook docenten nodig hebben. Vanuit een open, transparante, nieuwsgierige en betrokken basishouding communiceer je met jouw collega’s.

OVER ONS
Het Liemers College is een school die er is voor alle leerlingen in de regio. De school verbindt degelijkheid en betrouwbaarheid aan innovatie en wendbaarheid. We omarmen het denken van de Lerende Organisatie. We zijn overtuigd van het belang van leren en ontwikkelen voor alle leerlingen, alle medewerkers en de school als geheel. Ieder dag werken ruim 300 gedreven collega’s op vier locaties om van betekenis te zijn voor onze leerlingen. Samen zorgen zij voor goed onderwijs, goede begeleiding en goede zorg. Onze locatie, Landeweer, is de vmbo school voor de regio Zevenaar en Didam. Een bruisende school waarin leerlingen gezien worden en zichzelf kunnen zijn.
Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

De directie van het Liemers College gaat uit van dienend leiderschap. Iedere medewerker krijgt op het Liemers College de ruimte en het vertrouwen om invulling te geven aan zijn of haar opdracht, om te leren en te ontwikkelen. Als MT hebben wij hoge verwachtingen van elkaar, houden elkaar scherp en gaan een discussie zeker niet uit weg. We dagen elkaar graag uit, werken hard en inspireren elkaar.

Wie ben jij?
Onze nieuwe teamleider komt bij voorkeur uit het vmbo, kent de eigenheid van het onderwijs en heeft daar een heldere visie op.
 • Je bent een ambitieuze en coachend leider (met minimaal 3 jaar relevante en aantoonbare ervaring in een leidinggevende positie binnen het vmbo) en wilt sámen met het team werken aan onze doelstellingen;
 • Je bent energiek en daadkrachtig;
 • Je stuurt aan op basis van verbinding, visie, vertrouwen en resultaat;
 • Je staat stevig in je schoenen, spreekt aan op gedrag en beschikt over natuurlijke leiderschap;
 • Je bent open en direct, maar altijd vanuit verbinding;
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in de ander en helpt anderen zichzelf te ontwikkelen;
 • Je bent zichtbaar voor het team en de leerlingen en beschikt over empathisch vermogen;
 • Je kunt gefocust en planmatig werken en schakelt makkelijk tussen strategie en tactisch/operationeel.
 • Je bent in staat teams te ontwikkelen richting taakvolwassenheid en werkt aan het vergroten van eigenaarschap in de organisatie;
 • Jij hebt hoge verwachtingen en kunt jouw collega’s op een positieve manier inspireren, prikkelen en uitdagen.
 • Van alle leidinggevenden bij Quadraam wordt verwacht dat zij omgevingsgericht zijn en samenwerking zoeken met de andere scholen van Quadraam. Verder geven zij het goede voorbeeld in het werken aan de eigen professionele ontwikkeling.
 • Tot slot kun je reflecteren op je eigen handelen, je ook kwetsbaar opstellen en sta je open voor feedback.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 mei 2022 (exacte startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waarin je volop de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om je werk zo vorm te geven dat het bijdraagt aan de leerlingen en onze school. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Je start met een jaarcontract en gaat aan de slag voor 1 FTE (een kleinere aanstelling tot 0,8 FTE is bespreekbaar). Bevalt het van beide kanten goed? Dan kan je contract na 1 jaar worden omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Het salaris bedraagt minimaal € 2.894,- en maximaal € 5.784,- (schaal 12 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
 • Een vaste onkostenvergoeding van € 25,- per maand en een vergoeding van 5% ter compensatie van overuren en reistijd
 • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een laptop en telefoon.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken. Ook kun je deelnemen aan een intervisietraject ‘frisse blikken’ met andere nieuwe afdelingsleiders.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons met jouw sollicitatie en kies de vorm die bij jou past. Graag ontvangen we je CV aangevuld met een brief of een leuke videoboodschap. Doe dit vóór 15 februari a.s.. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden op 22 februari a.s.

Meer informatie over Quadraam en het Liemers college lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl.
Heb je inhoudelijk vragen over de functie? Neem dan eventueel contact op met onze locatiedirecteur, Joeri Vonk. Joeri is bereikbaar op 06 23589486. Heb je gesolliciteerd en wil je een kijkje nemen in onze school, of kennis maken met een potentiële collega? Neem dan contact op met William van Gestel via 06 43 14 50 17. Als wij mogelijkheden zien naar aanleiding van jouw sollicitatie zullen wij een afspraak voor je organiseren!

Een ontwikkelassessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Alleen sollicitaties via onze werkenbijquadraam website nemen wij in behandeling.

PAS JIJ BIJ QUADRAAM?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers College

Stationspoort 36
6902 KG Zevenaar Netherlands 4

Stationspoort 36 6902 KG Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!