|

Vacature niet meer actief

Ondersteuningscoördinator, 0,38 FTE

Ondersteuningscoördinator, 0,38 FTE
Ben jij een stevige persoonlijkheid en een doorpakker? Wil jij een belangrijke spil zijn in de ondersteuning van onze leerlingen? Begeleid, coach en adviseer jij graag onze docenten en ons MT? Heb jij affiniteit met gymnasium leerlingen? Lees dan verder of de rol als ondersteuningscoördinator bij Stedelijk Gymnasium Arnhem wat voor jou is.

WAT GA JE DOEN?
Je bent de spil in ons team van ondersteuningsprofessionals (orthopedagoog, pedagogisch ondersteuner en counselors). Samen met het team zorg jij ervoor dat leerlingen die dat nodig hebben, de juiste zorg ontvangen.

Je bent verantwoordelijk voor het coördineren, aansturen en monitoren van de dagelijkse gang van zaken binnen het ondersteuningsteam en ondersteunt hen met de organisatie van de werkzaamheden en overleggen. Ook coach en train jij de docenten, mentoren en teamcoördinatoren in het signaleren en analyseren van ondersteuningsbehoeften bij leerlingen.

Als ondersteuningscoördinator heb jij een belangrijke taak op het gebied van kwaliteitszorg. Je bereidt het school ondersteuningsprofiel voor en het jaarplan en – verslag. Ook adviseer je de directie in het beleid omtrent de leerlingenzorg.

Wie ben jij?
Je bent een stevige persoonlijkheid. Zelfstandig, pro-actief werken én handelen geven jou veel energie! Je hebt oog voor de behoefte van leerlingen, ouders/opvoeders en collega’s. Je legt de verantwoordelijkheid bij de juiste betrokkenen en hebt een duidelijke visie tot waar de zorg van school reikt. Je hebt een inspirerende en motiverende rol in het team.

Waarom werken op het Stedelijk Gymnasium Arnhem?
Je krijgt op onze school ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en te leren.
Je geeft les aan nieuwsgierige en ook een tikkie eigenwijze leerlingen.
Op onze school staan collega’s en leerlingen klaar om elkaar te helpen.

OVER ONS
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met 850 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een openbaar categoraal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen.

Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
 • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van (ortho)pedagogiek of SEN
 • Je bent een aanpakker en je vindt het leuk om met lastige casuïstiek aan de slag te gaan.
 • Je stemt goed af op de mensen met wie je moet samenwerken.
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou zo snel mogelijk (startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.
 • Je krijgt een tijdelijk contract van 0,38 FTE. Minimaal tot einde schooljaar.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 2.630,00 en maximaal € 4.366,00 (schaal 10 CAO VO) bruto per maand. Dit is op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
 • Mogelijkheden om binnen Quadraam je loopbaan verder voort te zetten.
LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en Stedelijk Gymnasium Arnhem lees je op www.quadraam.nl en www.gymnasiumarnhem.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Donny Talsema, conrector leerlingbegeleiding.
Donny is te bereiken op 026-3209840. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal zo snel mogelijk na het sluiten van de vacature plaatsvinden.

SOLLICITEREN & GESPREKKEN
Reageren kan via www.werkenbijquadraam.nl tot en met 6 maart. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zullen plaatsvinden op 9 maart.

MEER WETEN!
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.


En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Stedelijk Gymnasium Arnhem

Thorbeckestraat 17
6828 TS Arnhem Netherlands 4

Thorbeckestraat 17 6828 TS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!