|

Vacature niet meer actief

Onderwijsassistent 0,5 - 0,7 FTE ISK (tijdelijk)

Onderwijsassistent 0,5 - 0,7 FTE

Wij zijn op zoek naar een flexibele en enthousiaste onderwijsassistent die graag aan de slag gaat met onze ISK leerlingen in Arnhem. Meer weten? Lees snel verder.

WAT GA JE DOEN?
Gedurende het schooljaar starten er steeds nieuwe leerlingen op de ISK (Internationale Schakel Klassen). In het belang van de leerlingen werkt de ISK niet met wachtlijsten, maar kunnen leerlingen zo snel mogelijk naar school. Hierdoor ontstaan gedurende het schooljaar nieuwe klassen. Voor dit schooljaar zijn we per direct op zoek naar een onderwijsassistent die het team van ISK Quadraam komt versterken.

Binnen de ISK is geen dag hetzelfde. We zijn dan ook op zoek naar een creatieve duizendpoot die het leuk vindt om het ISK-team te ondersteunen. Je wordt in de basis ingezet in de lessen en werkt onder de verantwoordelijkheid van een docent met kleine groepjes leerlingen of met individuele leerlingen die meer uitdaging of instructie nodig hebben. Daarnaast is het opvangen van lessen, bij afwezigheid van een collega, een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden. Ook verzorg je diverse organisatorische werkzaamheden op de locatie.

WAT VRAGEN WIJ?
- Ervaring met het werken met jongeren
- Ervaring met het werken met anderstaligen
- Ervaring met het opvangen van lessen
- NT2-ervaring is een pré
- ICT-vaardig, flexibel, communicatief sterk, aanpakker
- We zijn altijd op zoek naar verborgen talent, wat wil jij onze leerlingen meegeven?

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per direct (startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

· Je ontvangt een contract van ca. 0,5 of 0,7 FTE tot het eind van dit schooljaar 31 juli 2022 (maar door flucterende leerlingaantallen mogelijk langer)

· Je wordt ingeschaald in schaal 5. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.889,- en maximaal € 2699,-per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).

· 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.

· Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.

· Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.

· Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.

· Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.

· Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

· Mogelijkheden om binnen Quadraam je loopbaan verder voort te zetten.

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 4 maart 2022 jouw CV en een korte aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan per mail contact op met onze Afdelingsleider Sanne van der Veen s.vanderveen@isk-quadraam.nl vanuit daaruit is telefonisch contact ook mogelijk. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zullen in de week van 7 maart plaatsvinden. Let op: alleen sollicitaties via onze website www.werkenbijquadraam.nl worden in behandeling genomen.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan! Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

ISK Quadraam

Arnhem
Netherlands 1

Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!