|

Vacature niet meer actief

Formatiebeheerder/Formatiespecialist 0,5 FTE (Regulier)

Ben jij een enthousiaste en gedreven formatiebeheerder? Wil jij je carrière vormgeven op onze tweetalige school in Arnhem en nauw samenwerken met Rivers, de internationale school in Arnhem? Lees dan snel verder.

WAT GA JE DOEN?
In deze veelzijdige functie ondersteun en adviseer je de schoolleiding op het terrein van formatie en personeel. Je begeleidt het formatieproces en stelt hiervoor een logisch tijdpad op. Je bent nauw betrokken bij het opstellen van (meerjaren)prognoses m.b.t. leerlingaantallen en het formatieplan en je verzorgt de lessenverdeling. Je bewaakt de formatieontwikkeling door het bijhouden van maandelijkse formatieoverzichten. Je houdt de mutaties en jaartaken bij en verwerkt deze in Foleta. In samenwerking met business control lever je input voor financiële rapportages en de begroting en monitor je de inzet en uitgave van verschillende subsidiestromen.

Vooruitdenken, oplossingsgericht denken en weten wat de gevolgen zijn van keuzes die je maakt gaan je makkelijk af. Je kunt goed omgaan met piekmomenten en houdt altijd het overzicht. Je bent analytisch ingesteld. Je voelt goed aan wat jouw collega’s nodig hebben en kunt goed communiceren met de verschillende stakeholders. Je kunt de rol van critical friend voor het MT vervullen.

Waarom werk ik op het Lorentz Lyceum in Arnhem?

‘Doordat er veel gebeurt op het Lorentz, kun je jezelf op verschillende gebieden blijven ontwikkelen bijvoorbeeld op het gebied van leerlingbegeleiding of het organiseren van internationale activiteiten’.
Kevin Slothouwer (tto-coördinator)

OVER ONS
Het Lorentz Lyceum is onderdeel van Quadraam en een openbare school in Arnhem Zuid. Wij bieden onderwijs aan havo, vwo, Gymnasium en OPUS (afdeling hoogbegaafdenonderwijs). Wat ons kenmerkt? Wij zijn een internationaal georiënteerde school waar gewerkt wordt aan een mengvorm van traditioneel lessen geven en werken aan projecten en uitwisselingen. Er zijn regelmatig leerlingen op reis en buitenlandse leerlingen in de school. Leerlingen van onze school doen mee aan Model United Nations congressen.
Binnen het Lorentz werken wij met een hecht en fijn team samen. Je krijgt bij ons volop de ruimte en het vertrouwen om jouw werkzaamheden op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2022 (startdatum eventueel eerder in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Ideaal voor de inwerkprocedure en je eigen (nieuwe) functioneren zou daarbij zijn dat je voor de zomervakantie al een paar keer een gering aantal uur kunt meedraaien. Dit is echter een uitgesproken wens en weegt niet mee in de beoordelingsproces bij het solliciteren.

Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een dienstverband van 0,5 FTE voor schooljaar 22/23. Bevalt het van beide kanten goed? Dan kan jouw contract mogelijk verlengd worden.
  • Je wordt ingeschaald in schaal 10. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.630,- en maximaal € 4.366,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband (CAO VO).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een 13e maand.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen is het met name belangrijk dat je zeer accuraat werkt, pro-actief en stressbestendig bent. Je kunt goed en duidelijk communiceren en bent in staat de verschillende belangen goed af te wegen. Voor deze functie vragen wij HBO werk- en denkniveau. Heb je ervaring met het formatieproces en Foleta, dan is dat zeker een pré.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 4 maart aanstaande jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze rector, Willem Zwart. Willem is te bereiken per mail via w.zwart@lorentzlyceum.nl Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast?
Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 11 maart en maandagochtend 14 maart 2022. Mocht een tweede gespreksronde nodig zijn, dan vindt deze plaats op vrijdag 18 maart 2022.

We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl.


MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lorentz team onderwijs

Arnhem
Netherlands 1

Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!