|

Vacature niet meer actief

Docent klassieke talen - 1e graad, 0,8 FTE

Docent klassieke talen - 1e graad, 0,8 FTE

Ben jij een enthousiaste docent klassieke talen? Wil jij graag lesgeven aan de leerlingen van het Candea College? Wil jij samen met je collega’s onze leerlingen laten experimenteren en ontdekken? Lees dan snel verder!

OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over twee locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo.

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

Het Candea College werkt sinds 2018 vanuit de onderwijsvisie ‘Jouw school, jouw toekomst’ (JSJT).
We gaan de komende jaren nog meer vormgeven aan:
 • Gepersonaliseerd leren, talentontwikkeling voor elke leerling, leerdoelen op maat, keuzes voor leerlingen m.b.t. hun leerroute;
 • Vakken op het hoogst haalbare niveau afsluiten;
 • Leren buiten school en in stages, buitenschoolse activiteiten, bijdragen aan de maatschappij;
 • Persoonlijke ontwikkeling, samenwerkend leren en sociale groei & begeleiding van leerlingen bij hun leerontwikkeling.

Deze benadering van onderwijs geven en begeleiden van leerlingen vraagt om een nieuwe manier van organiseren die de leerling centraal stelt en binnen de school voor verbinding, professionele ontwikkeling, wendbaarheid en eigenaarschap zorgt.

WAT GA JE DOEN?
Lessen Latijnse taal en cultuur verzorgen voor onze leerlingen van de onderbouw en bovenbouw. Je werkt aan het creeren van aantrekkelijk onderwijs, het maken van toetsen en het ontwikkelen van lesmateriaal.

Als collega sta je open voor ontwikkeling van onderwijs waarin het leerproces steeds meer centraal komt te staan. o.a. door meer formatief te werken. We willen leerlingen meer ruimte bieden voor hun persoonlijke ontwikkeling, zowel in tempo, niveau als inhoud, waarbij onze leerlingen uiteraard wel moeten voldoen aan minimum eisen.

We hebben hoge verwachtingen van leerlingen en ze krijgen volop de ruimte om te excelleren. Je vindt het een uitdaging om onze leerlingen te motiveren voor het vak, maar kan ook zeker goede ondersteuning bieden aan de leerlingen die wat meer nodig hebben.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou zo snel mogelijk (startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO-VO.

 • Een contract van 0.8FTE (in overleg) bevalt het na een jaar van beide kanten goed? Dan kan jouw contract verlengd worden.
 • Afhankelijk van jouw kennis en ervaring wordt je ingeschaald in schaal LB of LC. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.865,- en maximaal € 5.087,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO-VO).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
 • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van een eerstegraads bevoegdheid Klassieke talen. Verder ben je enthousiast en flexibel en heb je affiniteit met onze vwo-leerlingen.

Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, inspireren en motiveren. Je bent vakinhoudelijk sterk.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 8 mei 2022 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Teamleider, Josje Wubs Josje is te bereiken per mail j.wubs@candea.nl .

Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Candea College

Duiven
Netherlands 1

Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!