|

Vacature niet meer actief

Telefoniste/receptioniste 0,35 FTE Liemers College

Telefoniste/receptioniste 0,35 FTE Liemers College
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste receptionist! Ben jij gastvrij, graag in contact met mensen en zorg jij voor een warm welkom? Ga dan aan de slag als receptionist op het Liemers College te Zevenaar!

WAT GA JE DOEN?
Jij bent het visitekaartje en het eerste fysieke aanspreekpunt van het Liemers College! Je ontvangt en registreert bezoekers aan de balie, neemt pakketjes aan en staat de mensen aan de telefoon te woord. Tevens zorg je ervoor dat je collega’s de juiste kantoorartikelen ontvangen en het kopiëren van documenten en andere voorkomende administratieve werkzaamheden horen ook tot je takenpakket.

Je bent proactief, zelfstandig en goed in staat om gestructureerd en accuraat te werken. Je herkent je in het woord ‘representatief’ en hebt een flexibele werkhouding. Tot slot ben jij beschikbaar op de maandag en vrijdag van 7:30 tot 12:30 uur en op woensdag van 12:30 tot 16:30 uur. Een coulante en collegiale inzet en houding bij eventuele onderbezetting of ziekte van collega’s is daarnaast ook mooi meegenomen.

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 9 mei (of eerder) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een tijdelijk dienstverband tot eind van dit schooljaar voor 0,35 FTE, bevalt het van beide kanten goed, dan kan jouw contract mogelijk verlengd worden.
  • Je wordt ingeschaald in schaal 3 (CAO VO). Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.821,- en maximaal € 2.452,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Veel vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, ben je minimaal in bezit van een mbo diploma. Verder beheers je de Nederlandse taal uitstekend en ben je communicatief vaardig.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we je reactie graag uiterlijk voor 17 april aanstaande met jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. De gesprekken zullen daarna plaats vinden voor de meivakantie in de week van 18 tot 22 april. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze managementassistente, Brigitte Kemper. Brigitte is te bereiken via 0316-583810 of per mail: b.kemper@liemerscollege.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Let op: alleen sollicitaties via onze website www.werkenbijquadraam.nl worden in behandeling genomen.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers Lan algemeen

Stationspoort 36
6902 KG Zevenaar Netherlands 4

Stationspoort 36 6902 KG Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!