|

Vacature niet meer actief

Afdelingsleider Onderbouw en Sport & Cultuur, 1 FTE (regulier)

Afdelingsleider Onderbouw en Sport & Cultuur, 1 FTE (regulier)
Ben jij onze nieuwe ondernemende afdelingsleider? Ben jij een verbindende leider, een netwerker en veranderkundig sterk onderlegd? Ben jij nieuwsgierig, open, gedreven en wil jij samen met jouw team onze ambities verder vormgeven? Spreekt de visie van onze school jou aan? Ga dan aan de slag als afdelingsleider op het Beekdal Lyceum in Arnhem.

WIE BEN JE EN WAT GA JE DOEN?
Leiding geven aan ons Sport & Cultuurprofiel! We hebben het afgelopen jaar goed nagedacht over hoe ons onderwijs er in 2024 uit zal zien. Schoolbreed door ontwikkelen van ons profiel is één van de doelstellingen. Wat goed en succesvol is verder uitrollen. Laten zien wat we doen en leren van elkaar.

Je geeft direct leiding aan meer dan 20 collega’s in sport- en cultuurvakken. Ook geef je samen met een collega functioneel leiding aan de onderbouw. Je geeft je mentoren vertrouwen en stuurt aan op verbinding en samenwerking. Je hebt een visie op de behoeften van jonge tieners in hun eerste jaren in het middelbare onderwijs. Ook maak je onze onderbouw een gelijkwaardig onderdeel van de school. Onze onderbouw en bovenbouw mogen elkaar meer opzoeken en uitdagen. Daar zorg jij voor.

Onze nieuwe afdelingsleider weet dit te bereiken door de talenten van collega’s maximaal te benutten. Maar ook te wijzen op het nemen van verantwoordelijkheid, het nakomen van afspraken en het behalen van resultaten. Je kan goed werken onder druk en houdt het hoofd koel. Je bent positief ingesteld en ziet kansen en mogelijkheden. Tegelijkertijd ben je een stevige persoonlijkheid die vast kan houden aan een koers en goed om kan gaan met weerstand.

Vanuit jouw open, transparante, nieuwsgierige en betrokken houding communiceer je met jouw collega’s en met de (aankomende) leerlingen. Je bent goed in het bewaken van de grote lijnen en stuurt bij waar nodig.

Je houdt je ook bezig houden met communicatie, werving en PR, kwaliteitszorg en onderwijskwaliteit. Een gevarieerde en uitdagende portefeuille.

ONS MT
Je wordt onderdeel van ons MT bestaande uit onze rector, 4 afdelingsleiders. Wat ons team kenmerkt is dat we allen werken vanuit ondernemerschap en eigen verantwoordelijkheid. We houden elkaar scherp en bespreken onze beslissingen en overwegingen. We stimuleren en dagen elkaar uit vanuit verbinding en met humor.

OVER ONZE SCHOOL
Het Beekdal Lyceum is een middelbare school op een van de mooiste locaties in Arnhem-Noord met een geheel eigen identiteit. Onze leerlingen volgen een sport- of cultuurprofiel en een verlengde brugperiode. We hebben binnen onze school een opleiding voor topsporters en topdansers. Onze school telt 1.200 leerlingen en is goed bereikbaar met OV, fiets en auto.

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een middelbare school voor havo, vwo. Wat ons kenmerkt? Dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Van onze schoolleiding krijg je alle vertrouwen om jouw werk op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de schoolbrede kaders.

WAT BRENG JIJ MEE?
Om deze functie succesvol te kunnen vervullen zijn wij op zoek naar een kandidaat die het volgende meebrengt:
 • Je hebt bewezen leidinggevende ervaring en ervaring met cultuurveranderingen;
 • Jij hebt hoge verwachtingen en kunt jouw collega’s op een positieve manier prikkelen en uitdagen;
 • Je staat stevig in je schoenen en beschikt over natuurlijk leiderschap;
 • Je bent resultaatgericht en neemt verantwoordelijkheid;
 • Je denkt en werkt strategisch;
 • Je beschikt over een helikopterview en houdt de grote lijnen goed in beeld;
 • Je bent energiek en daadkrachtig en een echte verbinder;
 • Jij kan collega's meenemen in vernieuwingen en/of veranderingen;
 • Je hebt zelfvertrouwen en lef;
 • Je bent omgevingsgericht en zoekt veel samenwerkingen op. Ook geef je graag het goede voorbeeld;
 • Je hebt affiniteit met sport en cultuur;
 • Je bent een ambassadeur voor onze school en het gezicht naar buiten toe;
 • Je bent in staat te reflecteren op je eigen handelen en staat open voor feedback;
 • Van alle leidinggevenden bij Quadraam wordt verwacht dat zij omgevingsgericht zijn en samenwerking zoeken met de andere scholen van Quadraam. Verder geven zij het goede voorbeeld in het werken aan de eigen professionele ontwikkeling.
WIJ BIEDEN JOU
Wij bieden jou per 01 augustus 2022 een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waarin je volop de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om je werk zo vorm te geven dat het bijdraagt aan de leerlingen en onze school. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Je start met een jaarcontract en gaat aan de slag voor 1 FTE. Bevalt het van beide kanten goed? Dan kan je contract na 1 jaar worden omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Het salaris bedraagt minimaal € 2.894,- en maximaal € 5.784,- (schaal 12 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Een vaste onkostenvergoeding van € 50,- per maand en een toeslag van 5% per maand
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere conrectoren. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Deelname aan 'Frisse Blik' (intervisiegroep voor nieuwe leidinggevende Quadraam).Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons door uiterlijk 8 mei 2022 je sollicitatie in te zenden. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een speeddate op donderdag 12 mei.
De eerste gespreksronde staat gepland op dinsdag 17 mei gevolgd door een tweede gespreksronde op vrijdag 20 mei.

Een ontwikkelassessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

MEER WETEN?
Meer informatie over Quadraam en het Beekdal Lyceum lees je op www.quadraam.nl en heb je inhoudelijk vragen over de functie? Neem dan contact op met onze rector, Niels van der Graaff of Martin Jager, afdelingsleider.
Niels en Martin zijn bereikbaar op 06-21892431 of per mail: n.vandergraaff@beekdallyceum.nl en m.jager@beekdallyceum.nl.
Alleen sollicitaties via onze werkenbijquadraam website nemen wij in behandeling.

PAS JIJ BIJ QUADRAAM?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoe

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Beekdal Lyceum

Bernhardlaan 49
6824 LE Arnhem Netherlands 4

Bernhardlaan 49 6824 LE Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!