|

Vacature niet meer actief

Teamleider Bovenbouw VMBO bij het Candea College in Duiven 0,8- 1,0 FTE (regulier)

Teamleider Bovenbouw VMBO bij het Candea College in Duiven 0,8- 1,0 FTE (regulier)


Ben jij een ondernemende en betrokken teamleider met een groot hart & passie voor het onderwijs? Ben jij nieuwsgierig, open, benaderbaar, gedreven en wil je samen met docenten en leerlingen onze ambities verder vormgeven?

OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over twee locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo.

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

VISIE CANDEA COLLEGE
Het Candea College werkt sinds 2018 vanuit de onderwijsvisie ‘Jouw school, jouw toekomst’ (JSJT).
We gaan de komende jaren nog meer vormgeven aan:
 • Gepersonaliseerd leren, talentontwikkeling voor elke leerling, leerdoelen op maat, keuzes voor leerlingen m.b.t. hun leerroute;
 • Vakken op het hoogst haalbare niveau afsluiten;
 • Leren buiten school en in stages, buitenschoolse activiteiten, bijdragen aan de maatschappij;
 • Persoonlijke ontwikkeling, samenwerkend leren en sociale groei & begeleiding van leerlingen bij hun leerontwikkeling.
Deze benadering van onderwijs geven en begeleiden van leerlingen vraagt om een nieuwe manier van organiseren die de leerling centraal stelt en binnen de school voor verbinding, professionele ontwikkeling, wendbaarheid en eigenaarschap zorgt.

DIT IS HOE HET CANDEA COLLEGE HAAR ONDERWIJS ORGANISEERT
 • Met circa 180 collega’s onderverdeeld in een achttal onderwijsteams gaan we de basis vormen voor de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van het onderwijs en de leerlingbegeleiding;​
 • Samenwerking tussen teams en sectoren wordt georganiseerd door middel van dwarsverbanden, zoals vakgroepen, kernteams en projectgroepen, en leidt tot school brede verbinding en ontwikkeling;
 • De onderwijsteams worden ondersteund en werken in nauwe verbinding met een team bedrijfsvoering.

WAT GA JE DOEN?
Jij geeft leiding aan een team en draagt samen met je teamleden zorg voor de inrichting, ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van het onderwijs en leerlingbegeleiding onder de verantwoordelijkheid van de sectordirecteur. Daarnaast heb je in principe (voor een kleiner deel) een docerende taak, tenzij daarover andere afspraken worden gemaakt met de sectordirecteur.
Het team is de plek voor leren en ontwikkelen en verbinding met collega’s en is een vertrouwde basis om vanuit te werken, met collega’s en jou als leidinggevende nabij.
Vanuit de onderwijsvisie en opleidingsdoelen geef je samen met je team aan wat de bijdrage is in doelstellingen en resultaten. Je maakt afspraken over welke taken, bevoegdheden, verantwoordelijkheden en middelen daarbij horen.
Jij zorgt voor verbinding en benadrukt in jouw aanpak de gezamenlijke verantwoordelijkheid van het team.​ Jij bent verantwoordelijk voor de onderwijsinhoudelijke resultaten en voor het menselijk kapitaal in het team.
Samen met je collega-teamleiders zorg je voor doorlopende leerlijnen tussen opleidingen en leerjaren bekrachtigd door vanzelfsprekende samenwerking en kennisuitwisseling.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?
 • Je bent in staat de onderwijsvisie en opleidingsdoelen inspirerend over te brengen;
 • Je hebt coachende vaardigheden om anderen te motiveren en te bewegen om gezamenlijk het beste onderwijs voor onze leerlingen neer te zetten. Waarbij jij als teamleider balanceert tussen het sturen op doelen en resultaten en het geven van verantwoordelijkheid en ruimte aan professionals;
 • Je bezit de vaardigheden om het gezamenlijk leren en ontwikkelen in het team te faciliteren en te stimuleren en je zorgt ervoor dat teamleden (willen) leren van elkaar en met elkaar;
 • Je bent competent in eigen reflectie en ontwikkeling en werkt actief aan jouw eigen ontwikkeling, door scholing en/of opleiding;
 • Je hebt brede kennis van en inzicht in onderwijsprocessen, het onderwijs en maatschappelijke ontwikkelingen;
 • Je bent omgevingsgericht en zoekt de samenwerking op met andere teamleiders binnen eigen sector of school.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2022 (in overleg is eerder starten mogelijk) een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waarin je volop de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om je werk zo vorm te geven dat het bijdraagt aan de leerlingen en onze school.

Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Je start met een jaarcontract en gaat aan de slag voor 0,8-1,0 FTE Bevalt het van beide kanten goed? Dan wordt je contract na 1 jaar worden omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Het salaris bedraagt minimaal € 2.894,- en maximaal € 5.784,- (schaal 12 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
 • Een vaste onkostenvergoeding van € 25,- per maand en een reiskostenvergoeding van € 25,- per maand voor reizen tussen Quadraam locaties.
 • Een vergoeding van 5% ter compensatie van overuren en reistijd.
 • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer conform CAO VO.
 • Een laptop en telefoon.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken. Voor aanstaande collega’s bestaat de mogelijkheid daarbij om een ontwikkelassessment te doen.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons met jouw sollicitatie en kies de vorm die bij jou past. Graag ontvangen we je CV aangevuld met een brief of een leuke videoboodschap. Doe dit uiterlijk voor 8 mei 2022 Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Dat zal plaatsvinden op 18 Mei 2022. Het eventuele tweede gesprek zal plaatsvinden op donderdag 19 mei.
Meer informatie over Quadraam en het Candea College kun je vinden op www.quadraam.nl en www.candeacollege.nl. Heb je inhoudelijk vragen over de functie? Neem dan contact op met de sectordirecteur vmbo/mavo Randy Schoop r.schoop@candea.nl

Alleen sollicitaties via werkenbijquadraam.nl nemen wij in behandeling.

PAS JIJ BIJ QUADRAAM?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Candea College

Saturnus 1
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 1 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!