|

Vacature niet meer actief

Roostermaker, 0.4 FTE (regulier)

Roostermaker, 0.4 FTE (regulier)
We zoeken iemand die graag complexe problemen oplost, met flexibele werktijden kan omgaan en de beste roosters opstelt voor onze scholen. Iemand die meedenkt over het rooster en hoe maatwerk in het rooster vorm kan krijgen.

Je bent geïnteresseerd in onderwijs, kunt goed prioriteiten stellen, werkt nauwkeurig en ziet het belang van een goed resultaat. Ervaring met (praktijk)onderwijs is een pre. Herken je je hierin, dan komen we graag met je in gesprek voor een baan als roostermaker bij Symbion en Produs.

WAT GA JE DOEN?
Je maakt het basisrooster voor Symbion en Produs en verwerkt de dagelijkse roosterwijzigingen voor Symbion. Analyseren, verbinden en puzzelen kun jij dus als geen ander. Jij gaat door tot je de beste oplossing hebt.

Je bent een prettige en energieke collega voor je team en jij herkent jezelf in de woorden: daadkrachtig, pro-actief, verantwoordelijk, snel schakelen, accuraat, analytisch, flexibel en oplossingsgericht.

De 0,4 FTE zijn niet gelijkmatig verdeeld over de week en over het jaar. We maken het basisrooster aan het einde van het schooljaar. Als er grote veranderingen zijn, kan het nodig zijn om halverwege het jaar het basisrooster aan te passen. Dit zijn de momenten dat het druk is en er veel inzet van je gevraagd wordt. Op andere momenten is er juist weer minder werk. Het dagrooster vraagt bijna dagelijks kleine aanpassingen. Informatie hierover komt vooral vroeg in de ochtend en aan het einde van de dag. We zoeken een roostermaker die dagelijks beschikbaar is, gemiddeld een uur per dag. Daarnaast is hij/zij beschikbaar wanneer het basisrooster gemaakt wordt. Na de inwerkperiode is het goed mogelijk om een groot deel van de werkzaamheden vanuit huis te doen. Je kantoor is bij Symbion in Didam. Het zal soms nodig zijn om naar Produs in Arnhem te reizen.


WAAROM WERK IK BIJ SYMBION EN PRODUS?
Het gaat verder dan alleen onderwijs. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.

OVER ONS
Symbion is de praktijkschool in de Liemers en biedt onderwijs aan ongeveer 175 leerlingen. Produs is de praktijkschool Arnhem zuid en biedt onderwijs aan ongeveer 200 leerlingen. Modern en uitdagend onderwijs, 21st century skills, coachend begeleiden en regie bij de leerling zijn de belangrijkste onderwerpen waar wij aan werken!

Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven.

Onze kernwaarden? Motiveren en inspireren, leren van elkaar, ambitieus en denken vanuit kansen!


WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2022 (startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,4 FTE, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Inschaling vindt, afhankelijk van ervaring en opleiding, plaats in schaal 8, op basis van jouw kennis en ervaring. Je salaris bedraagt dan minimaal 2.329,-,- euro en maximaal 3.519,- euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO VO).
  • Grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een 13e maand 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van 0,12 euro per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen is het met name belangrijk dat je ICT-vaardig bent, zeer accuraat werkt, goed en graag puzzelt en creatief bent in oplossingen. Je kunt helder en duidelijk communiceren en bent in staat de verschillende belangen zorgvuldig af te wegen.

Voor deze functie vragen wij een MBO+ of HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur heb je een opleiding tot roostermaker afgerond en +/- 3 jaar ervaring als roostermaker. Het zou helemaal mooi zijn als je deze ervaring hebt opgedaan op een school voor praktijkonderwijs.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Heb je interesse? Dan ontvangen we graag uiterlijk 15 mei jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent en waarom jij de persoon bent die wij zoeken.

Solliciteren doe je via www.werkenbijquadraam.nl. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Meer informatie over Quadraam, Symbion en Produs lees je op www.quadraam.nl, www.symbion-vo.nl en www.produsarnhem.nl. Wil je meer weten over deze vacature of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Kenneth Tsang via 0628638506.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben en of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl en doe de test!
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Praktijkonderwijs Locatie Symbion

Hoge Witteveld 2
6942 RD Didam Netherlands 4

Hoge Witteveld 2 6942 RD Didam Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!