|

Vacature niet meer actief

Docent Duits 0.3 FTE (regulier)

Docent Duits 0.3 FTE (regulier)
We zoeken een ondernemende, flexibele, nieuwsgierige collega met lef en visie., die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je geeft met ons vorm aan het onderwijs van morgen!​


Ben jij degene die Duits een warm hart toedraagt? Ben jij een enthousiaste docent Duits die een nieuwe uitdaging niet uit de weg gaat? Ben je een inspirerende docent die vernieuwend kan denken en daar anderen in kan meenemen?

Wil jij werken op een school, die volop groeit en waar medewerkers écht trots zijn?​ Dan ben je bij ons op je plaats. Meer weten? Lees snel verder.

WIE BEN JIJ EN WAT GA JE DOEN?
Je gaat het vak Duits verzorgen voor onze onder- en bovenbouw. Vanuit jouw liefde voor Duits en alles wat daarmee te maken heeft, inspireer en motiveer je onze leerlingen. Je doet dat in een wisselende stijl en didactiek. Je neemt je collega’s en leerlingen mee in uitdagend en modern onderwijs.

Je bent aantoonbaar een vernieuwer, ondernemend en hanteert een coachende stijl naar de leerlingen. We vinden het erg belangrijk dat je onze jongeren met een open pedagogische blik benadert en behandeld. Autonomie binnen kaders is hierin van belang. Natuurlijk ben je een prettige en energieke collega voor ons team. Je voegt iets toe!

Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, flexibel, proactief, gericht op samenwerken en je hebt een groot hart voor VMBO leerlingen.

DE MISSIE VAN ONZE DOCENTEN!
Tijdens een van de stagebezoeken kwam ik een meisje tegen dat ooit vmbo-bb had gedaan op het Maarten van Rossem. Zij was net met een hbo-opleiding gestart. Dat vond ik een mooi moment; het pubermeisje van toen had zich ontwikkeld tot zelfbewuste vrouw, die wist wat ze wilde. Terwijl het ons op het Maarten van Rossem altijd moeite kostte om haar mee te krijgen. Uiteindelijk doe je het daar voor. Ruud Toepoel, docent Economie & ondernemen.

OVER ONS
Het Maarten van Rossem is een school die volop in ontwikkeling is. Iedere dag werken wij met ons team hard om van betekenis te zijn voor onze leerlingen. Door goed onderwijs en begeleiding te verzorgen. Op een plek waar het leuk leren is en de praktijk centraal staat. Waar veel culturen samenkomen en we vertrouwen hebben in elkaar en de talenten.

Als wij ons ontwikkelen, doen onze leerlingen dat ook! Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare VMBO school voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg, maar bieden ook vakken op de theoretische leerweg aan.

Met ongeveer 400 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Onze kernwaarden? Diversiteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding!

WIJ BIEDEN JOU!
Wij bieden jou per 1 augustus 2022 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,3 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed en is er formatieruimte? Dan is er uitzicht op verlenging van dit contract en op een later moment uitzicht op een vaste aanstelling afhankelijk van de formatieruimte en functioneren.
  • Je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.865,- en maximaal € 4.336 ,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van een 2e graads bevoegdheid Duits. Je denkt vakoverstijgend en handelt vanuit ondernemerschap en zoekt steeds verbinding met de (school)omgeving.

Mocht je naast de bevoegdheid Duits ook bevoegd zijn om Engels te doceren dan is dat een enorme pre. We hebben namelijk ook een vacature Engels 2e graads voor 0.6 fte. Je hebt ervaring met lesgeven op het vmbo en bent dol op deze leerlingen!


LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je meedoen en onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons met jouw sollicitatie voor 29 mei 2022. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.​ Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zullen zo spoedig mogelijk na sluiting van de vacature plaatsvinden.

Meer informatie over Quadraam en Het Maarten van Rossum lees je op www.quadraam.nl en www.maartenvanrossum.nl en check onze socials. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Conny Haukes. Zij is te bereiken per mail c.haukes@quadraam.nl .


PAS JIJ BIJ QUADRAAM?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Maarten van Rossem

Groningensingel 1235
6835 HZ Arnhem Netherlands 4

Groningensingel 1235 6835 HZ Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!