|

Vacature niet meer actief

Adviseur Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit 0,8 FTE

Adviseur Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit 0,8 FTE

Aanleiding vacature
Door herschikking van werkzaamheden is bij Quadraam, in het bijzonder de afdeling Onderwijsontwikkeling de vacature ontstaan voor adviseur Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit.

Wat ga je doen?
Als adviseur onderwijsontwikkeling en kwaliteit speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van scholen en professionalisering van onderwijsprofessionals en in de inrichting van de kwaliteitszorg en bij het monitoren van de onderwijsresultaten. Je bent aanspreekpunt voor kwaliteitszorg voor de schoolleiding. Bijvoorbeeld het begeleiden van bezoeken van de onderwijsinspectie is onderdeel van je takenpakket.

Je houdt je bezig met de onderwijskundige doorontwikkeling van de Quadraamscholen. De strategische agenda en, daaruit afgeleid, de onderwijskundige agenda van Quadraam én uiteraard de school(jaar)plannen van de scholen zijn hierbij leidend. Uiteraard speelt, in de komende tijd, het Nationaal Programma Onderwijs een grote rol.

Je bent een sparringpartner en adviseur voor de MT’s van de scholen en zorgt dat jouw adviezen aansluiten bij de onderwijspraktijk van de betreffende school en tot de voorgenomen opbrengsten leiden. Dit kan bijvoorbeeld ook betekenen dat je een training of workshop organiseert en uitvoert.

Je weet bij vraagstukken in de school de overige experts van O&O op de juiste wijze in te zetten.
Als adviseur onderwijsontwikkeling en kwaliteit ben je ook beschikbaar als trainer en projectleider.
Wat maakt deze vacature aantrekkelijk?
In deze functie ben je betrokken bij alle aspecten van de PDCA-cyclus. Dus je werkt mee aan de planvorming van de scholen, zowel op interne onderwijsontwikkeling als op externe ontwikkelingen. Je adviseert over en werkt mee aan de realisatie van de plannen en verbeteringen en draagt bij aan de kwaliteitszorg van de scholen.

Dit doe je vanuit verschillende invalshoeken: onderwijsontwikkeling en innovatie, onderwijskundig leiderschap en professionalisering.

De afdeling O&O is op dit moment bezig om onderzoek en onderzoeksmatig werken in te bedden in onze aanpak. Het is dus een grote pré als je ervaring hebt met onderzoeksmatig werken.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een bevlogen en proactieve adviseur met kennis van en een visie op onderwijs en onderwijsontwikkeling door opleiding en/of ervaring. Daarnaast beschik je over een onderzoekende houding en heb je bij voorkeur ervaring met kwalitatief praktijkonderzoek. Je bent een sparringpartner voor scholen op het gebied van onderwijsontwikkeling, kwaliteitszorg en professionalisering.

Onze scholen zijn autonoom in hun profilering en bepalen voor een groot deel hun eigen koers, dus je wilt eerst goed begrijpen, voordat je begrepen wilt worden en je bent veelzijdig in je adviezen en in je ideeën. Je ondersteunt scholen ook bij het maken, uitvoeren, evalueren en bijsturen van plannen in de school. Zo ben je daardoor nauw betrokken bij de scholen waar je voor werkt. Je hebt vier collega's die soortgelijk werk doen met wie je ervaringen kunt delen.

Binnen de afdeling O&O draag je bij aan de ontwikkeling van de afdeling en de onderdelen die binnen de afdeling vertegenwoordigd zijn, zoals de huisacademie Quriuz en de Q-highschool.

Wat bieden wij?
Wij bieden een dynamische omgeving waarin jij zelf mede sturing en vorm kunt geven aan jouw functie. Je gaat werken in een team van vijf onderwijsadviseurs O&O en in het grote team van de afdeling Onderwijs & Onderzoek.


Wat vragen wij?
We zoeken een fijne collega die de onderwijskundige uitgangspunten van Quadraam onderschrijft. Je hebt verbindend vermogen en overtuigingskracht. Je bent inhoudelijk goed op de hoogte van het voortgezet onderwijs.

Je hebt kennis van kwaliteitsmanagement en je bent vaardig in communicatie. Je hebt een goede organisatiesensitiviteit. Om deze functie succesvol vorm te geven heb je minimaal post HBO /WO werk- en denkniveau en een achtergrond in de richting onderwijskunde.

Jouw arbeidsvoorwaarden:
Wij bieden jou per 1 augustus 2022 een inspirerende en uitdagende werkomgeving bij Quadraam in Duiven.

Natuurlijk hoort daar een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden bij, wij volgen de CAO-VO.
  • Je ontvangt een jaarcontract van 0,8-1 FTE voor de projectperiode van vier jaar. Detachering voor het eerste jaar behoort tot de mogelijkheden.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 11 of 12. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.894,- en maximaal € 5784,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO-VO).
  • Wat wij nog meer allemaal bieden zoals vakantiegeld, dertiende maand enzovoort lees je hier.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom sturen wij op permanente educatie van de medewerkers van de afdeling Onderwijs & Ontwikkeling.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 16 juni 2022 CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Je kunt dit nu ook via een leuke videoboodschap doen! Solliciteren doe je via onze website www.werkenbijquadraam.nl.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Marie-José Kuypers, directeur afdeling Onderwijs & Onderzoek. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. De gesprekken zullen plaatsvinden op 22 t/m 24 juni 2022

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!)? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Stichting Quadraam

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!