|

Vacature niet meer actief

Technisch Onderwijsassistent Natuur-, Scheikunde en Biologie (of Binask) 0,5 | 0,6 FTE

TECHNISCH ONDERWIJSASSISTENT NATUUR-, SCHEIKUNDE en BIOLOGIE (of Binask) 0,5 | 0,6 FTE
Ben jij dol op de wereld van bèta en natuur-scheikunde? Deel jij graag je kennis met onze leerlingen en stimuleer je hen zelf te ontdekken? Ga dan aan de slag als TOA op het Candea College in Duiven!

WAT GA JE DOEN?
Je biedt ondersteuning bij de practica in de onder- en de bovenbouw en bereidt de opdrachten voor. Je zorgt ervoor dat alle materialen en technieken beschikbaar en in orde zijn. Daarnaast ondersteun je de docenten bij het uitvoeren van de taken behorende bij de lessen. Dit doe je samen met een collega TOA. Je houdt toezicht en ondersteunt onze docenten Biologie, Natuur- en Scheikunde.

Ook voer je zelfstandig demo’s uit en geef je praktijkinstructies.
Uiteraard houd je de veiligheid goed in de gaten! Waar nodig kun je zelfstandig licht pedagogische werkzaamheden oppakken.

Je bent toegankelijk en een flexibele en enthousiaste begeleider! Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, georganiseerd, flexibel, proactief, gericht op samenwerken en gastvrij.
De ruimtes waar de TOA’s werken zijn laagdrempelig voor leerlingen. Leerlingen komen uit zichzelf veelvuldig over de vloer om daar te werken aan praktische opdrachten, vragen te stellen over experimenten, spullen lenen etc. Wij als school vertrouwen de leerlingen ook daarin en moedigen ze daar in aan om in die ruimtes in bijzijn vd TOA aan hun praktische opdrachten te werken.

Waarom werk ik op het Candea in Duiven?
 • ‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten waarin je zeggenschap hebt.’
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd.
 • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.’
OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo.

Het vmbo is gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat en havo/vwo op Saturnus in Duiven. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven.

Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij ook belangrijk. De eerste tijd kun je rekenen op begeleiding van een ervaren begeleider. Zo zorgen wij voor een goede start!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou vanaf 1 augustus 2022 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO-VO.
 • Je ontvangt een jaar contract van 0,5 | 0,6 FTE. Bevalt het na een jaar van beide kanten goed en hebben wij voldoende formatie, dan kan jouw contract mogelijk verlengd worden.
 • Je wordt afhankelijk van jouw kennis en ervaring ingeschaald in schaal 5, 6 of 7. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.889,- en maximaal € 3.114,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband (CAO-VO).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO-VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
 • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van minimaal het MBO diploma Technisch Onderwijsassistent (niveau 4) of een vergelijkbare opleiding. Verder vinden we het belangrijk dat je enthousiast bent en affiniteit hebt met onze leerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 12 juni 2022. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.

Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zullen in week 25 plaatsvinden.

Meer informatie over Quadraam en het Candea College lees je op www.quadraam.nl en www.candeacollege.nl Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Bert Carpaij. Bert is te bereiken op b.carpaij@candea.nl

We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.


En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Candea College

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!