|

Vacature niet meer actief

Technisch onderwijsassistent Natuur-Scheikunde 0,4 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)

Technisch onderwijsassistent Natuur-Scheikunde 0,4 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)
Ben jij dol op de wereld van bèta en natuur-scheikunde? Deel jij graag je kennis met onze leerlingen en stimuleer je hen zelf te ontdekken? Ga dan aan de slag als TOA op het Olympus College in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Je biedt ondersteuning bij de practica in de onder- en de bovenbouw en bereidt de opdrachten voor. Je zorgt ervoor dat alle materialen en technieken beschikbaar zijn. Je houdt toezicht en ondersteunt onze docenten Biologie en Natuur-Scheikunde. Ook voer je zelfstandig demo’s uit en geef je praktijkinstructies. Uiteraard houd je de veiligheid goed in de gaten! Waar nodig kun je zelfstandig licht pedagogische werkzaamheden oppakken.

Je bent toegankelijk en een flexibele en enthousiaste begeleider! Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, georganiseerd, flexibel, proactief, gericht op samenwerken en gastvrij.

Waarom werken op het Olympus College Arnhem?
 • ‘Er is hier veel aandacht voor het inwerken en begeleiden van nieuwe docenten, dat is echt anders dan op andere scholen’
 • ‘De sfeer is hier goed. Er is veel wederzijds respect tussen docenten en leerlingen’
 • ‘We zijn een hele brede school met een grote diversiteit aan leerlingen. Dat maakt het zo interessant!’
 • ‘Er is hier nauwelijks verloop, we zijn een hecht en sterk team’
OVER ONS
Het Olympus College is een school met het profiel Creatief en Sportief. Dit komt terug in onze lessen, maar ook bij de buitenles-activiteiten. Onze school streeft naar goed en breed onderwijs in een inspirerend klimaat. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen maken we ons onderwijs aansprekend en eigentijds. We sluiten daarbij aan bij de verschillende stijlen van leren van leerlingen, met duidelijke kaders. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou vanaf 1 augustus 2022 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO-VO.
 • Je ontvangt een jaar contract van circa 0,4 FTE. Bevalt het na een jaar van beide kanten goed en hebben wij voldoende formatie, dan kan jouw contract mogelijk verlengd worden.
 • Je wordt afhankelijk van jouw kennis en ervaring ingeschaald in schaal 5, 6 of 7. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.889,- en maximaal € 3.114,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband (CAO-VO).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO-VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
 • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van minimaal het MBO diploma Technisch Onderwijsassistent (niveau 4) of een vergelijkbare opleiding. Verder vinden we het belangrijk dat je enthousiast bent en affiniteit hebt met onze leerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 18 juni 2021. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.
Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek..

Meer informatie over Quadraam en het Olympus College lees je op www.quadraam.nl en www.olympuscollege.nl Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Andre Peter IJzerman. Andre is te bereiken op (026) 320 28 70 of per mail via a.p.ijzerman@olympuscollege.nl.

We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Olympus College

Olympus 11
6832 EL Arnhem Netherlands 4

Olympus 11 6832 EL Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!