|

Vacature niet meer actief

Docent Biologie, 1e graad 0,9 | 1,0 FTE (tijdelijk/ vervanging)

Docent Biologie 1e graad 0,9 | 1,0 FTE (tijdelijk/ vervanging)
Liemers College locatie Heerenmäten
Ben jij een enthousiaste en gedreven docent Biologie en heb jij interesse om tijdelijk op onze locatie de Heerenmäten van het Liemers College te werken? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een vlotte collega Biologie die onze school actief gaat meehelpen met het geven van kwalitatief en goed onderwijs.

WAT GA JE DOEN?
Biologie lessen geven aan klas 1, 2 en 3 op havo en vwo niveau. Daarnaast geef je onderwijs aan een reguliere klas 4 vwo, en een les aan Agora 4 vwo. Verder behoren twee modules Biologie voor het vak NLT in de bovenbouw ook tot je takenpakket.

Lesgeven doe jij op een enthousiaste en inspirerende manier. Je weet onze leerlingen te boeien. Ook daag je ze uit, en bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team.

Jij herkent jezelf in de woorden: flexibel, enthousiast, pro-actief, teamspeler, stevige persoonlijkheid, inspireren & motiveren.

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2022 start nieuwe schooljaar (tijdelijk) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.
  • Je krijgt een tijdelijk contract voor ca. 0,9 | 1,0 FTE. .
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald als docent in LB/ LC. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.865,00 en maximaal € 5.087,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband, welke direct naar rato wordt uitbetaald.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een bevlogen en enthousiaste docent, met sterk pedagogische kwaliteiten! Je hebt een 1e graads bevoegdheid of hebt deze bijna op zak.

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV en een aansprekende motivatie voor 23 juni over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Teamleider Lobke Baars. Lobke is te bereiken op 06 (06 26930583) of per mail: l.baars@liemerscollege.nl Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Let op: Alleen sollicitaties via www.werkenbijquadraam.nl worden in behandeling genomen

MEER WETEN!
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aa

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers HE algemeen

Heerenmäten 6
6904 GZ Zevenaar Netherlands 4

Heerenmäten 6 6904 GZ Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!