|

Docent Wiskunde 2e graads, ca. 0,6 | 1,0 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)

Docent Wiskunde 2e graads, ca. 0,6 | 1,0 FTE (nieuwe schooljaar)
Ben jij een enthousiaste docent wiskunde? Heb jij een groot hart voor onze leerlingen? Ben jij pedagogisch sterk en heb je humor? Dan zoeken wij jou!

WAT GA JE DOEN?
Lessen wiskunde verzorgen. Je geeft lessen aan de onderbouw vmbo, mavo, havo, vwo. Een leuke uitdagende baan! Dit doe je op een enthousiaste en motiverende manier. Je weet onze leerlingen te boeien. Ook daag je ze uit, en bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast,
pro-actief, teamspeler, stevige persoonlijkheid, inspireren & motiveren.

Waarom werk ik op het Candea in Duiven?
 • ‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.’
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd.’
 • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.’
OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo. Het vmbo/mavo is gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat en havo/vwo op Saturnus in Duiven.

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven.

Begeleiding vinden wij ook belangrijk. De eerste tijd kun je rekenen op begeleiding van een ervaren begeleider. Zo zorgen wij voor een goede start!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou vanaf 1 september 2022 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO-VO.
 • Je ontvangt een jaar contract van ca 0,6-1,0 FTE. Bevalt het van beide kanten goed en is er formatieruimte dan kan jouw contract mogelijk verlengd worden.
 • Je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.865,- en maximaal € 4.336,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO-VO).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO-VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
 • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je een bevoegdheid voor wiskunde 2er graad op zak of bijna in bezit. Je hebt aantoonbare ervaring, bent een kei in differentiëren en heb affiniteit met onze leerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 6 juli aanstaande jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Bert Carpaij. Bert is te bereiken per mail via b.carpaij@candea.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal kort na de sluitingsdatum plaatsvinden.

Meer informatie over Quadraam en het Candea College lees je op www.quadraam.nl en www.candea.nl

We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
Solliciteer nu!
Deadline
dinsdag 5 juli 2022
Contactpersoon
Bert Carpaij
Aangemaakt door
Mathijs
School
Candea College
Functie
Wiskunde
Soort onderwijs
VMBO BB/KB, VWO, MAVO, VMBO BB/BK en GL, HAVO
Opleidingsniveau
2e graads
Salaris en Schaal
€ 2.865 - € 4.366 (LB)
FTE
0,9 FTE, 1,0 FTE, 0,7 FTE, 0,6 FTE, 0,8 FTE

Deel deze vacature

Maak kennis met ons

Candea College Duiven
Deze vacature in PDF?

Waar kom je te werken?

Candea College

Duiven
Netherlands 1

Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!