|

Vacature niet meer actief

Teamleider Onderbouw of Bovenbouw 0,75 FTE (regulier)

Teamleider Onderbouw of Bovenbouw 0,75 FTE (regulier)
afhankelijk van bevoegdheid en ruimte binnen de formatie is uitbreiding met een lesgevende taak bespreekbaar.

Ben jij een ondernemende en betrokken teamleider met een groot hart en passie voor het onderwijs? Ben jij nieuwsgierig, open, benaderbaar, gedreven en wil je samen met docenten en leerlingen onze ambities verder vormgeven?

OVER ONS
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met ruim 800 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

Wij zijn een openbaar categoriaal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen. Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team.

MISSIE STEDELIJK GYMNASIUM ARNHEM

We zien het als onze opdracht de talenten van leerlingen te ontwikkelen. Intellectueel en cognitief, moreel en sociaal. Een leerling doorloopt met succes en met plezier zijn/haar schoolcarrière en ontwikkelt zich, in verbinding met de klassieke oorsprong van onze westerse samenleving, tot kritische wereldburger, die is toegerust voor een volgende stap in een sterk veranderende samenleving.

Oog voor de verscheidenheid van de leerling en de erkenning van de diversiteit binnen de school zijn voorwaarden en context waarbinnen het onderwijs vorm krijgt. De school is een veilige plek waar alle leerlingen zichzelf kunnen zijn en anderen accepteren zoals ze zijn.

WAT GA JE DOEN?

Met het vertrek van onze huidige conrector leerlingbegeleiding hebben wij besloten de structuur van de schoolleiding aan te passen. We zijn op zoek naar een teamleider onderbouw en een teamleider bovenbouw om samen met de directie (rector en conrector) leiding te geven aan de school.

Als teamleider geef je leiding aan een afdeling en draag je samen met je teamleden zorg voor de inrichting, ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van het onderwijs en leerlingbegeleiding onder de verantwoordelijkheid van de directie. Daarnaast heb je in principe (voor een kleiner deel) een lesgevende taak, tenzij daarover andere afspraken worden gemaakt.

De afdeling is de plek voor leren en ontwikkelen en verbinding met collega’s. Het is een vertrouwde basis om vanuit te werken, met collega’s en jou als leidinggevende nabij. Jij zorgt voor verbinding en benadrukt in jouw aanpak de gezamenlijke verantwoordelijkheid van het team. Jij bent verantwoordelijk voor de onderwijsinhoudelijke resultaten en voor de inzet en ontwikkeling van de mensen binnen je afdeling.

Vanuit de onderwijsvisie en de doelen uit het schoolplan geef je samen met je team aan wat de bijdrage is door het formuleren van doelstellingen en resultaten. Je maakt afspraken over welke taken, bevoegdheden, verantwoordelijkheden en middelen daarbij horen.

Samen met je collega-teamleider zorg je voor doorlopende leerlijnen tussen onder- en bovenbouw bekrachtigd door vanzelfsprekende samenwerking en kennisuitwisseling.

Op basis van persoonlijke kwaliteiten en affiniteit kan je als teamleider ook één of meerdere schoolbrede portefeuilles op je nemen.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

· Je bent in staat de onderwijsvisie en de doelen uit het schoolplan inspirerend over te brengen;

· Je hebt coachende vaardigheden om anderen te motiveren en te bewegen om gezamenlijk het beste onderwijs voor onze leerlingen neer te zetten. Daarbij bewaak jij als teamleider de balans tussen het sturen op doelen en resultaten en het geven van verantwoordelijkheid en ruimte aan professionals;

· Je bezit de vaardigheden om het gezamenlijk leren en ontwikkelen in jouw team te faciliteren en te stimuleren en je zorgt ervoor dat teamleden (willen) leren van elkaar en met elkaar;

· Je bent competent in eigen reflectie en ontwikkeling en werkt actief aan jouw eigen ontwikkeling, door scholing en/of opleiding;

· Je hebt brede kennis van en inzicht in onderwijsprocessen, het onderwijs en maatschappelijke ontwikkelingen;

· Je bent omgevingsgericht en zoekt de samenwerking op met andere leden van de schoolleiding

· Je hebt een eerstegraads of tweedegraads lesbevoegdheid (voor de teamleider bovenbouw geldt de eis voor een eerstegraads lesbevoegdheid)

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 01 augustus 2022 (startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waarin je volop de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om je werk zo vorm te geven dat het bijdraagt aan de leerlingen en onze school. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,75 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed en hebben we voldoende formatie? Dan kan jouw contract omgezet worden naar een vaste aanstelling.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 12. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.894,-- en maximaal € 5.784,-per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

LATEN WE KENNISMAKEN!

Wil je onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons met jouw sollicitatie en kies de vorm die bij jou past. Bij deze sollicitatie reageer je op een functie als teamleider onderbouw of bovenbouw op het SGA. Mocht je een duidelijke voorkeur hebben, dan kan je dit in je sollicitatie natuurlijk aangeven.

Graag ontvangen we je CV aangevuld met een brief of een leuke videoboodschap. Doe dit uiterlijk voor 13 juli 2022 Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Dat zal plaatsvinden op 18 juli Het eventuele tweede gesprek zal plaatsvinden op 21 juli.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. Bij een mogelijke benoeming zullen referenties opgevraagd worden.

Meer informatie over Quadraam en het Stedelijk Gymnasium kun je vinden op www.quadraam.nl en www.gymnasiumarnhem.nl/. Heb je inhoudelijk vragen over de functie? Neem dan contact op met de conrector onderwijs Hielke Wijnia; h.wijnia@gymnasiumarnhem.nl.

Alleen sollicitaties via werkenbijquadraam.nl nemen wij in behandeling.

PAS JIJ BIJ QUADRAAM?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Stedelijk Gymnasium Arnhem

Thorbeckestraat 17
6828 TS Arnhem Netherlands 4

Thorbeckestraat 17 6828 TS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!