|

Vacature niet meer actief

Administratief medewerker, ca 0,5 FTE.

Administratief medewerker, ca 0,5 FTE.
Ben jij ondernemend en kom je goed tot je recht in een dynamische omgeving? Ben jij een administratieve duizendpoot? Ga dan aan de slag als administratief medewerker bij het Liemers College.

WAT GA JE DOEN?
Samen met je collega’s van de 4 locaties zorg je ervoor dat alle administratieve werkzaamheden goed en zorgvuldig uitgevoerd worden. Je verwerkt de financiële administratie, stelt rapportages op, draagt zorg voor de verwerking en mutatie van leerling gegevens.

Daarnaast zorg je voor de examenverwerking en voor de correspondentie met ouders en leerlingen. Je herkent je in de woorden: zorgvuldig, proactief en collegiaal.

OVER ONS
Het Liemers College is een gewone school maar met bijzondere dingen! We zijn een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar en Didam, waar de leerlingen en docenten elkaar kennen. We zijn één school, maar elke locatie is uniek!

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s!

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze 4 locaties kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team.

Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Openheid, reflectief en humor.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 15 september 2022 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Een contract van ca 0,5 FTE voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan is een verlenging zeker bespreekbaar!
  • Afhankelijk van jouw kennis en ervaring word je ingeschaald in schaal 5 (minimaal € 1.978,- bruto per maand en maximaal € 2.827, - bruto per maand).
  • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Vrije dagen conform CAO VO, in overleg op te nemen tijdens en buiten de schoolvakanties.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere leidinggevenden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma "Blijf bevlogen!" ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.


WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je kennis van Microsoft Office en ben je ICT vaardig. Daarnaast is het een pre als je al eerder als administratief medewerker op een VO-school heb gewerkt of vergelijkbare werkzaamheden hebt uitgevoerd bij een andere organisatie.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie, reageren op deze vacature kan tot sluitingsdatum 5 september 2022.Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zullen zo snel mogelijk na het sluiten van de vacature plaatsvinden.

Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen?
Neem dan contact op met Jolanda Turling. Jolanda is te bereiken per mail j.turling@liemerscollege.nl of via telefoonnummer 0316- 583800.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers HE algemeen

Heerenmäten 6
6904 GZ Zevenaar Netherlands 4

Heerenmäten 6 6904 GZ Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!