|

Vacature niet meer actief

Ondersteuning coördinator ’t Venster 0,8 -1,0 FTE

Ondersteuning coördinator ’t Venster 0,8 -1,0 FTE
Vanwege een vertrekkende collega zijn wij op zoek naar onze nieuwe ondersteuningscoördinator! Ben jij een stevige persoonlijkheid en een echte aanpakker? Wil jij een belangrijke spil zijn in de ondersteuning van onze leerlingen? Begeleid, coach en adviseer jij graag onze docenten en ons MT? Heb jij affiniteit met vmbo & mavo leerlingen? Lees dan verder of de rol als ondersteuningscoördinator bij ‘t Venster in Arnhem wat voor jou is.

WAT GA JE DOEN?

Je bent de spil in ons team van ondersteuningsprofessionals (leerlingbegeleiders, leerondersteuners, orthopedagoog en trajectbegeleiders). Jij geeft leiding aan het OOB-team en vindt het leuk om jouw directe collega’s te begeleiden zodat zij in hun kracht komen.

Je bent verantwoordelijk voor de tweedelijns begeleiding. Samen met het OOB-team (Onderwijsondersteunende begeleidingsteam) zorg jij ervoor dat leerlingen die dat nodig hebben, de juiste zorg ontvangen. Jij volgt interne en externe ontwikkelingen op de voet. Ook adviseer jij de docententeams en het MT over jouw portefeuille.

Binnen jouw functie valt het organiseren van, en het zorgen voor, de plaatsing van nieuwe leerlingen. Je weet hoe je dossiers leest en interpreteert en vindt het leuk om dit in onze ondersteuningsstructuur in te passen. Je bent nauw betrokken bij thema’s als beleidsvorming, verzuim, het pedagogisch klimaat, het schrijven van OPP’s, het schrijven en aanvragen van TLV’s en het contact met de samenwerkingsverbanden.

Daarnaast vind je het leuk om gesprekken met ouders en collega’s te voeren over lastige onderwerpen. Je vergadert wekelijks met het ondersteuningsteam en je overlegt intensief met de andere leidinggevende in het MT.

WIE BEN JIJ?
Je bent een stevige persoonlijkheid. Zelfstandig, pro-actief werken en handelen geven jou veel energie! Je hebt oog voor de behoefte van leerlingen, ouders/opvoeders en collega’s. Je legt de verantwoordelijkheid bij de juiste betrokkenen. Je hebt een inspirerende en motiverende rol in het team. Je durft kritisch te zijn, zonder afbreuk te doen aan de verbinding.

Waarom werk ik op ’t Venster in Arnhem?

‘Ik heb als docent heel bewust voor ’t Venster gekozen. De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en direct. Hierdoor weet je wat je aan ze hebt en wat je van ze kan en mag verwachten. Op ’t Venster heb je als docent echt een toegevoegde waarde.

Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière. Dit spreekt mij als mens en docent erg aan!’ John van der Linde, docent Wiskunde Vmbo ’t Venster

OVER ONS
Vmbo ’t Venster in Arnhem Noord biedt onderwijs in alle vmbo-leerwegen aan met drie profielen: sport, cultuur en ondernemen. Wij zijn een topsport talent school (LOOT-school) die talenten en topsporters extra faciliteiten biedt om studie en sport te kunnen combineren.

Onze kernwaarden? In ons onderwijs dagen wij leerlingen en elkaar uit de lat voor de eigen ontwikkeling hoog te leggen en mee te werken aan een veilige leer-werkomgeving op ’t Venster en daarbuiten.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

 • · Je hebt een afgeronde opleiding tot ondersteuningscoördinator.
 • · Daarnaast is een afgeronde opleiding in pedagogiek of maatschappelijk werk een pré.
 • · Je hebt aantoonbare ervaring met leidinggeven en je hebt ervaring in het uitvoeren van de gesprekkencyclus met medewerkers (referentie hierop is een vereiste).
 • · Je bent een aanpakker en je vindt het leuk om met lastige casussen aan de slag te gaan.
 • · Je stemt goed af op de mensen met wie je moet samenwerken.
 • · Bent duidelijk en helder naar ouders met behoud van relatie.
 • · Je hebt aantoonbare ervaring in dossieranalyse en participeren in aanmeldprocedures.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij bieden jou per 1 oktober 2022, eerder indien mogelijk, een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

 • · Je krijgt een tijdelijk contract voor een jaar, indien genoeg formatieruimte en wederzijdse tevredenheid kan dit contract omgezet worden naar een vast contract.
 • · Afhankelijk van jouw kennis en ervaring word je ingeschaald in schaal 11 (minimaal € 2.765,- bruto per maand en maximaal € 5.087, - bruto per maand).
 • · 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • · Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
 • · Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • · Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • · Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
 • · Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

LATEN WE KENNISMAKEN!

Meer informatie over Quadraam en ’t Venster lees je op www.quadraam.nl en www.vmbo-venster.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Ramona Stael, directeur. R.stael@vmbo-venster.nl

SOLLICITEREN & GESPREKKEN

Reageren kan via Meesterbaan tot en met dinsdag 19 juli 2022. De gesprekken vinden vrijdag 22 juli vanaf 14.00u kort daarna plaats.

MEER WETEN!
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

't Venster

Thomas A Kempislaan 82
6822 LS Arnhem Netherlands 4

Thomas A Kempislaan 82 6822 LS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!