|

Vacature niet meer actief

Financieel Medewerker 0,8 FTE (Externe vacature)

Financieel Medewerker 0,8 FTE (Externe vacature)

LET OP: externe vacature de werving wordt verzorgd door Talent in Control en reageren kan uitsluitend via de volgende link: Financieel medewerker - Talent in Control | Recruitmentbureau voor werving en selectie

De uitdaging

Aandacht voor jouw ontwikkeling, deelname aan projecten, groeien in het vakgebied finance & control, fijne collega’s, een goede werk privé-balans met ruimte voor hybride werken en maar liefst 11 weken vakantie per jaar. De functie van Financieel Medewerker kun je overal uitvoeren, maar bij deze organisatie is het wel heel aantrekkelijk. De tijd van de "saaie boekhouder" is bij Quadraam definitief voorbij. Men zoekt mensen die interesse hebben in procesoptimalisatie in alle delen van de organisatie.

De persoon die wij zoeken voor deze functie, vindt het interessant om bezig te zijn met de operationele werkzaamheden binnen de financiële administratie (crediteuren, debiteuren, bank). Tegelijkertijd ben jij gericht op ontwikkeling en bedenk je graag oplossingen in het kader van; ‘hoe kunnen we nog efficiënter en effectiever werken?’. Je maakt onderdeel uit van een backoffice en hebt veel contact met je collega’s van de servicedesk, finance en business control.

De organisatie is groot genoeg en er is ruim baan voor talent. Doorgroeien richting de functie van finance of business controller is zeker mogelijk. Gaaf toch?

De organisatie Quadraam

De Gelderse Onderwijsgroep Quadraam biedt onderwijs aan op 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, De Liemers en Overbetuwe. Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. Leerlingen kunnen terecht bij Quadraam voor alle onderwijsniveaus. Iedere school heeft daarnaast haar eigen profiel: van (top)sport tot creatief, van Montessori- tot hoogbegaafdenonderwijs, van technasium tot tweetalig. Gezamenlijk geeft men betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld!

Als Financieel Medewerker werk je op de afdeling finance, welke onderdeel is van het Centraal Bureau van Quadraam (CBQ). De sfeer op de afdeling is informeel en laagdrempelig. Privé en werk zijn goed in balans. De mentaliteit is gedreven en ambitieus. De afdeling is vooruitstrevend, is gericht op samenwerken en heeft eigenaarschap hoog in het vaandel staan.

De functie

In deze functie ben je samen met het team finance, bestaande uit twee financiële medewerkers en twee financial controllers, verantwoordelijk voor een groot deel van de financiële administratie en control van 14 middelbare scholen.

Een greep uit je takenpakket:

  • Verantwoordelijk voor de gehele crediteuren- en debiteurenadministratie van alle scholen;
  • Beheren van liquide middelen;
  • Beheren van de financiële mailboxen;
  • Beheer SimpledCard betaalsysteem;
  • Ondersteunen van financial controllers (uitzoeken van gegevens, rapportages aanleveren).

Voor wie?

Om deze functie goed te kunnen vervullen, beschik je over een MBO niveau 4/HBO opleiding bij voorkeur in de richting van Bedrijfseconomie. Je hebt enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Heb je ook ervaring met AFAS Profit en InSite dan is dat een pré!

Wij worden erg gelukkig als jij de volgende eigenschappen/capaciteiten hebt:

  • Nieuwsgierig en enthousiast;
  • Je bent niet bang om jouw ideeën te delen;
  • Jij bent enigszins ongeduldig, je bent ondernemend;
  • Je hebt het vermogen om te vernieuwen. Je trekt verantwoordelijkheid naar je toe;
  • Je beschikt over een MBO niveau 4 of HBO opleiding op financieel/economisch gebied.

Wat krijg jij?
We zoeken een topper en onze opdrachtgever Quadraam heeft daar ook veel voor over:

  • Een contract voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten goed? Dan kan jouw contract zeker verlengd worden;
  • Je kunt aan de slag voor 0.8 fte;
  • Het salaris bedraagt minimaal €2.439,- en maximaal €3.686,- (schaal 8 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring;
  • 11 vakantieweken per jaar op fulltime basis. (conform CAO VO);
  • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt;
  • Alle ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk, flexibele werktijden en de mogelijkheid thuis te werken, op kantoor, op de scholen en via online tools.

Meer informatie
De werving en selectie voor deze functie wordt verzorgd door Talent in Control. Contactpersoon is Jan Smith, 06-54301205. Interesse? Neem gerust contact op of mail je cv naar: jan.smith@talentincontrol.nl

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!