|

Vacature niet meer actief

Adviseur Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit 0,8 Fte (regulier)

Adviseur Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit 0,8 Fte (regulier)
Vanwege het aanstaande vertrek van een collega is bij Quadraam, de afdeling Onderwijs & Onderzoek de vacature ontstaan voor adviseur Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit.

Wat ga je doen?
Als onderwijsadviseur Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van scholen, het monitoren van de onderwijsresultaten en de professionalisering van onderwijsprofessionals.

Je bent aanspreekpunt voor de schoolleiding. Bijvoorbeeld het begeleiden van bezoeken van de onderwijsinspectie is onderdeel van je takenpakket. Je houdt je bezig met de onderwijskundige doorontwikkeling van Quadraam. De strategische agenda en, daaruit afgeleid, de onderwijskundige agenda van Quadraam en de school(jaar)plannen van de scholen zijn hierbij leidend.

Je sluit aan bij de onderwijspraktijk en ontwikkelfase van de betreffende school. Dit kan bijvoorbeeld ook betekenen dat je een training of workshop organiseert en uitvoert. Je weet bij vraagstukken in de school de overige expertise van O&O op de juiste wijze in te zetten.

Wat maakt deze vacature aantrekkelijk?
Deze functie beweegt zich in het gehele spectrum van de PDCA-cyclus. Je werkt mee aan de planvorming van de scholen zowel op interne als op externe ontwikkelingen. Je draagt bij aan de kwaliteitszorg van de scholen, je werkt mee aan de realisatie van de plannen en verbeteringen. Het is een pré als je ervaring hebt met onderzoekmatig werken.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een bevlogen adviseur Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit met een onderzoekende houding en oog en oor voor relevante ontwikkelingen in het onderwijs. Scholen ervaren jou als een waardevolle gesprekspartner. Je bent een teamplayer en zorgt dat al je vier directe collega’s op hun kwaliteiten ingezet worden

Wat bieden wij?
Wij bieden een dynamische omgeving waarin jij zelf mede sturing en vorm kunt geven aan jouw functie. Je gaat werken in een team van vijf adviseurs Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit en in het grote team van de afdeling Onderwijs & Onderzoek.

Wat vragen wij?

We zoeken een fijne collega die de onderwijskundige uitgangspunten van Quadraam onderschrijft. Je hebt verbindend vermogen en overtuigingskracht. Je bent inhoudelijk goed op de hoogte van het voortgezet onderwijs.

Je hebt kennis van kwaliteitsmanagement en je bent vaardig in communicatie. Je hebt een goede organisatiesensitiviteit. Om deze functie succesvol vorm te geven heb je minimaal HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een achtergrond in de richting onderwijskunde.

Over Quadraam
Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep, bestaat uit 14 scholen voor Voortgezet Onderwijs in de brede regio Arnhem. De scholen hebben een eigen profiel zoals een cultuur-, sportprofiel, een internationaal profiel of een bètaprofiel. Scholen maken plannen als het gaat om het onderwijsaanbod, organisatie en onderwijsinnovatie binnen de gemeenschappelijk afgesproken kaders.

Zij leggen verantwoording af aan het College van Bestuur van Quadraam. Samenwerking op onderwijsinnovatie tussen scholen wordt gestimuleerd. Daarnaast draagt de Q-highschool bij aan het brede onderwijsaanbod van de scholen.

De afdeling Onderwijs & Onderzoek ondersteunt, stimuleert en inspireert scholen op het gebied van onderwijsinnovatie. Daar hebben we verschillende disciplines voor in huis, bijvoorbeeld kwaliteitszorg, professionalisering, onderwijs & technologie, onderzoek.

Jouw arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden jou per 1 november 2022 (voorkeur om zo spoedig mogelijk te starten in overleg ) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Een contract van 0,8 FTE voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan is een verlenging zeker bespreekbaar!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 11. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.896,- en maximaal € 5.329,- (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken i

Laten we kennismaken!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 08 Oktober 2022 CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Je kunt dit nu ook via een leuke videoboodschap doen! Solliciteren doe je via onze website www.werkenbijquadraam.nl.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Marie-José Kuypers, directeur afdeling Onderwijs & Onderzoek. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. De gesprekken zullen kort na de sluitingsdatum plaatsvinden.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!