|

Vacature niet meer actief

Docent Engels 2e graad, ca. 0.6 FTE (zwangerschapsverlof)

Docent Engels 2e graad, ca. 0.6 FTE (zwangerschapsverlof)
Wij zoeken vanaf november een enthousiaste collega die ons team tijdelijk komt versterken. Ben jij die docent Engels, heb je affiniteit met Montessori onderwijs en spreekt de werkwijze "leer mij het zelf te doen" jou aan? Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN?
Je verzorgt lessen Engels voor onze mavo, havo en tweefasen-vwo leerlingen en begeleidt leerlingen in keuzewerktijd. Daarnaast zul je mentoraat taken oppakken. Je hebt een frisse blik en verrast ons met innovatieve ideeën.

Lesgeven doe jij op een enthousiaste en inspirerende manier. Jij ziet wat onze leerlingen nodig hebben en, waar nodig, pas jij je werkvormen daarop aan. Je bent een didactische coach voor je leerlingen en differentiëren is voor jou een tweede natuur.

Voor je team ben je een prettige en energieke collega. Je denkt en werkt het liefst vanuit kansen en vertrouwen. Onze brede Montessori doelen zoals maatschappelijke betrokkenheid, creativiteit en persoonlijk leiderschap passen bij jou. Je herkent jezelf in de woorden: ‘leer mij het zelf te doen’.

Waarom werk ik op het Montessori Arnhem?

  • ‘Ik mag hier, meer dan op andere scholen, experimenteren met de vak inhoud en de lesmethode!’
  • ‘Voor mij is het samenwerken in een cluster, op een gezellige en warme school een groot pluspunt’ ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen’

OVER ONS
Het Montessori College Arnhem is een kleinschalige school, vlakbij het centraal station van Arnhem. De school is goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

Wij zijn een reguliere middelbare school voor tweefasen-vwo, havo en mavo en hebben een andere aanpak en kijk op leren. Persoonlijk leiderschap staat bij ons centraal: leerlingen zijn zelf verantwoordelijk voor hun werk. Wij begeleiden ze daarin en geven zo samen invulling aan ‘vrijheid in gebondenheid’. Wat ons verder kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team.

Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw vak binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij ook belangrijk. Wanneer je bij ons begint, krijg je een training over het Montessori-onderwijs en word je begeleid door één van onze coaches. Zo zorgen wij voor een goede start!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 05 december 2022 een inspirerende en uitdagende werkomgeving op onze locatie vlakbij het centraal station in Arnhem. Natuurlijk hoort daar een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden bij, wij volgen de CAO-VO.

  • Je ontvangt een contract voor 0,6 Fte voor de duur van de vervanging.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.001,- en maximaal €4.573,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO-VO).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt. · Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken. Ook hebben wij Q-Highschool waar docenten mee kunnen werken aan innovatieve projecten.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.


WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie met succes te kunnen vervullen, ben je in het bezit van een 2e graad bevoegdheid Engels of heb je deze bijna op zak. Daarnaast heb je ervaring met lesgeven in het voortgezet onderwijs en vinden wij het belangrijk dat je enthousiast bent, en verbinding kunt maken met onze leerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 14 oktober 2022 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Je kunt dit ook via een leuke videoboodschap op de website doen! Solliciteren doe je via onze website www.werkenbijquadraam.nl.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze afdelingsleider, Edit Djini. Edit is bereikbaar via e.djini@montessoriarnhem.nl.

Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. De gesprekken zullen zo snel mogelijk na sluiting van de vacature plaatsvinden. Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling via onze website www.werkenbijquadraam.nl

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!)? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Montessori College

Utrechtseweg 174
6812 AL Arnhem Netherlands 4

Utrechtseweg 174 6812 AL Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!