|

Vacature niet meer actief

Schoolcoach Praktijkschool 0,8 FTE (tijdelijk)

Schoolcoach Praktijkschool 0,8 FTE (tijdelijk)

Ben jij een enthousiaste coach en wil jij jouw enthousiasme overdragen aan onze leerlingen en collega’s? Ben jij iemand die aanvoelt en begrijpt wat onze school nodig heeft? Weet jij als geen ander verbinding te maken en begrijp jij dat leren pas leuk en mogelijk wordt als je goed contact hebt met onze leerlingen en medewerkers? Ga dan aan de slag bij Produs, de praktijkschool in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?

De schoolcoach is een nieuwe (tijdelijke) rol in de school. Hij/Zij is er om (potentiële) conflictsituaties om te buigen naar leermomenten. Hij/Zij verzorgt de achtervang, maar werkt ook preventief door leerlingen, klassen en collega’s waar het even minder goed mee gaat te coachen en te ondersteunen.

De schoolcoach zoekt proactief leerlingen, klassen en collega’s op die aanlopen tegen moeilijk verstaanbaar gedrag. Hij/Zij doet dit o.a. door te bouwen aan de relatie, tijdelijk als extra collega mee te draaien in lessen, veel pauze diensten te draaien en leerlingen individueel of in kleine groepjes te begeleiden. De schoolcoach heeft veel ruimte om hier op creatieve wijze aan te werken. De achtervang functie heeft altijd voorrang boven tijdelijk meedraaien in klassen. De schoolcoach heeft ook een signalerende functie. Hij/Zij is een extra set ogen en oren voor de mentor en de coördinator.

Verder herken je jezelf in de woorden: leergierig, betrokken, helpen, coachen, flexibel en samenwerken.

WAAROM WERK IK BIJ PRODUS?
‘Het gaat verder dan alleen onderwijs. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.’

OVER ONS
Produs is de praktijkschool in Arnhem zuid en biedt onderwijs aan ongeveer 180 leerlingen. Ons team bestaat uit 40 collega’s. Modern en uitdagend onderwijs, 21st century skills, coachend begeleiden en regie bij de leerling, zijn de belangrijkste thema’s waar wij aan werken. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Onze waarden? Vertrouwen, betrokken, meelevend, verantwoordelijkheid, ambitieus en werken vanuit kansen!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou vanaf per direct (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving op onze locatie in Arnhem. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.

· Je ontvangt een tijdelijk contract voor ca. 0,8 FTE.

· Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en huidige ervaring conform CAO VO

· 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

· Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Dit budget kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.

· Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van 0,12 euro per kilometer, conform CAO VO.

· Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% voor haar rekening neemt.

· Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.

· Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.

· Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Je vindt het heerlijk om met onze leerlingen samen te werken en je hebt affiniteit met hen. Wat wij verder van je vragen is een prettige werkhouding. Jouw persoonlijkheid zorgt ervoor dat de kinderen graag bij je komen. Ook ben je een fijne collega voor het team. Heb je humor? Dan heb je sowieso een streepje bij ons voor!

Bij voorkeur ben je in het bezit van een HBO opleiding in de richting van jeugdhulpverlening of onderwijs. Daarnaast ervaar je werken met jongeren met moeilijk verstaanbaar gedrag als een uitdaging.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Heb je interesse? Dan ontvangen we graag voor 14 oktober 2022. jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent en waarom jij de persoon bent die wij zoeken, dit kan ook via een videoboodschap! Solliciteer via onze website www.werkenbijquadraam.nl.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze locatiedirecteur, Nicole Roseboom. Nicole is bereikbaar op 026 320 8830 / 0638328775 of per mail: n.roseboom@produsarnhem.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben of wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl en doe de test! En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Praktijkonderwijs Locatie Produs

Leidenweg 60
6843 LD Arnhem Netherlands 4

Leidenweg 60 6843 LD Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!