|

Vacature niet meer actief

Leerlingbegeleider Trajectklas 0,6 FTE (regulier)

Leerlingbegeleider Trajectklas 0,6 FTE (regulier)

Ben jij een enthousiaste Leerlingbegeleider? Ben je hier in gespecialiseerd en heb je affiniteit met het onderwijs en de ondersteuning van jongeren? Lees dan snel verder en ontdek onze vacature op het Lorentz Lyceum in Arnhem.

WAT GA JE DOEN?

Als leerlingbegeleider in de trajectklas op het Lorentz Lyceum (havo, vwo, OPUS niveau) ben je verantwoordelijk voor het opstellen van kortdurende trajecten voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben bij met name executieve vaardigheden. Daarnaast begeleid je leerlingen die structureel extra ondersteuning krijgen. Al met al een diverse functie waar geen dag hetzelfde is. Verder herken je jezelf als open en toegankelijk en ben je pedagogisch, didactisch sterk en richt je je op de samenwerking met leerlingen en je collega’s. Tot slot is een goede relatie en overdracht van expertise aan mentoren/docenten ook essentieel.

Waarom werk ik op het Lorentz Lyceum in Arnhem?
"Vanaf dag 1 ben je op het Lorentz een collega, niet een nieuweling. Ik ben niet eerder op een school zo vriendelijk en warm ontvangen, iedereen is bereid om je te helpen als dat nodig is. ''Medewerker & docent Lorentz Lyceum''.

OVER ONS
Het Lorentz Lyceum biedt (tweetalig-) onderwijs aan op havo, vwo, Gymnasium en OPUS (afdeling hoogbegaafden). Wij zijn onderdeel van de Gelderse Onderwijsgroep Quadraam. Wat ons kenmerkt? Wij zijn een internationaal georiënteerde school waar gewerkt wordt aan een mengvorm van traditioneel lesgeven en uitdagende projecten en uitwisselingen. Er zijn regelmatig leerlingen op reis en buitenlandse leerlingen in de school. Leerlingen van onze school doen mee aan Model United Nations congressen. Binnen het Lorentz werken wij samen met een hecht en fijn team. Je krijgt bij ons volop de ruimte en het vertrouwen om jouw werk op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij belangrijk. Wanneer je bij ons begint, word je begeleid door een ervaren collega.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per direct (uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Je gaat aan de slag voor 0,6 FTE tot eind van dit schooljaar. De aanstelling betreft een reguliere NPO aanstelling. Verlenging na deze periode bij formatie en tevredenheid is zeker een mogelijkheid.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 8 (minimaal € 2.439,- bruto per maand en maximaal 3.686,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Vrije dagen conform CAO VO, in overleg op te nemen tijdens en buiten de schoolvakanties.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere leidinggevenden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Om deze functie succesvol uit te voeren heb je HBO/WO denkniveau. Je hebt kennis en (coach)ervaring met het begeleiden van leerlingen/jongeren.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie voor 2 december 2022. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Meer informatie over Quadraam en het Lorenz Lyceum lees je op www.quadraam.nl en www.lorentzlyceum.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Conrector Susanne Pondman. Susanne is te bereiken per mail via s.pondman@lorentzlyceum.nl

P.s. alleen sollicitaties via de sollicitatiebutton op www.werkenbijquadraam.nl nemen wij in behandeling. Mochten wij verrast worden door het grote aantal reacties dan behouden wij ons het recht de vacature eerder te sluiten.

PAS JIJ BIJ QUADRAAM?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lorentz Lyceum

Metamorfosenallee 100
6843 HX Arnhem Netherlands 4

Metamorfosenallee 100 6843 HX Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!