|

Vacature niet meer actief

Docent Wiskunde 2e graads, 0,4 FTE (vervanging/tijdelijk)

Docent Wiskunde 2e graads, 0,4 FTE (vervanging/tijdelijk)
Ben jij een enthousiast en bevlogen docent Wiskunde? Weet jij leerlingen te boeien en breng jij Wiskunde op een eigentijdse manier over? Spreekt de cultuur van het Montessori onderwijs jou aan? Ga dan aan de slag als docent op het Montessori College in Arnhem jou!

WAT GA JE DOEN?
Jij mag onze leerlingen op een inspirerende en motiverende wijze Wiskunde geven! Je gaat Wiskunde lessen verzorgen aan klas 1 van de mavo/havo en aan leerjaar 3 van de mavo. Lesgeven doe jij op een enthousiaste en motiverende manier. Het is jouw 1e natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en jij past waar nodig je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je vaksectie.

Je denkt graag mee over wat het Montessori College nu en in de toekomst nodig heeft om de leerlingen het best mogelijke onderwijs te geven. Ook lever jij graag een bijdrage aan de vernieuwing en verbetering van het onderwijs.

Waarom werk ik op het Montessori College Arnhem?
Ik mag hier, meer dan op andere scholen, initiatief nemen in mijn werkzaamheden, passend binnen de gestelde kaders. Net als voor onze leerlingen: vrijheid in gebondenheid!’’

“Voor mij is het samenwerken in dit team, op een gezellige en warme school een groot pluspunt”
“Een school met enthousiasme en ambitie: ‘samen iedere dag een beetje beter’!

OVER ONS
Het Montessori College Arnhem is een kleinschalige school, vlakbij het centraal station van Arnhem. De school is goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

Wij zijn een reguliere middelbare school voor tweefasen-vwo, havo en mavo. Wel hebben we een andere aanpak en kijk op leren. Persoonlijk leiderschap staat bij ons centraal: leerlingen zijn zelf verantwoordelijk voor hun werk. Wij begeleiden ze daarin en geven zo samen invulling aan ‘vrijheid in gebondenheid’. Wat ons verder kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team.

Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw werk op de beste manier vorm te geven. Wij staan open voor feedback en verwachten dat jij ons die geeft. Uiteraard geven collega’s jou ook feedback.

Begeleiding vinden wij eveneens belangrijk. Wanneer je bij ons begint, krijg je een training over het Montessori-onderwijs en word je begeleid door één van onze docentcoaches. Zo zorgen wij voor een goede start!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per direct (startdatum evt in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de Cao voor het Voortgezet Onderwijs (CAO VO).

  • Je gaat aan de slag voor circa 0,4FTE en ontvangt een tijdelijk contract voor de duur van de vervanging.
  • Inschaling vindt plaats in schaal LB conform CAO VO op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001,- en maximaal € 4.573,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,19 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Veel vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken. Ook hebben wij Q-Highschool waar docenten mee kunnen werken aan innovatieve projecten.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je (bijna) in het bezit van een bevoegdheid Wiskunde. Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring met het lesgeven en heb je een echte klik met onze leerlingen!

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie vóór 28 januari 2023. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Heb je nog een brandende vraag over de vacature? Neem dan contact op met Edit Djini, afdelingsleider. Edit is bereikbaar via 026 – 320 98 30 of e.djini@montessoriarnhem.nl

MEER WETEN?
Bijvoorbeeld over de sollicitatieprocedure, wat wij jou allemaal te bieden hebben, of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. Of doe alvast de test!

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Montessori College

Utrechtseweg 174
6812 AL Arnhem Netherlands 4

Utrechtseweg 174 6812 AL Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!