|

Vacature niet meer actief

Ondersteuningscoördinator - (Ortho)pedagoog 0,8 FTE (vervanging)

Ondersteuningscoördinator - (Ortho)pedagoog 0,8 FTE (vervanging)

Ben jij een gepassioneerde (Ortho)pedagoog? Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de ondersteuning en ontwikkeling van leerlingen? Lees dan verder. Vanwege zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar onze nieuwe ondersteuningscoördinator op locatie Landeweer!

WAT GA JE DOEN EN WIE BEN JIJ?

Je coördineert de ondersteuning en bent eindverantwoordelijk voor de inhoud van de begeleidingstrajecten. Je biedt ondersteuning aan de leerlingen samen met de trajectgroepbegeleider, RT'er en schoolmaatschappelijk werk. Dit doe jij met geduld en humor, je denkt in oplossingen en je weet als geen ander de leerlingen op een positieve manier te benaderen. Je werkt voornamelijk op het VMBO locatie Landeweer

Je beschikt over sterk pedagogische en organisatorische vaardigheden en bent organisatorisch sterk. Jij volgt interne en externe ontwikkelingen op de voet. Ook stem jij af met ouders/verzorgers, docenten en het MT en adviseer en confronteer jij daar waar nodig. Ook ben je betrokken bij thema’s als beleidsvorming, verzuim, het pedagogisch klimaat, het schrijven van OPP’s, de structuurklas, het schrijven en aanvragen van TLV’s en het contact met de samenwerkingspartners. Je vergadert regelmatig met het ondersteuningsteam.

Omdat je aan het werk gaat op onze vmbo-locatie is ervaring met deze doelgroep en kennis van gedrag- en leerproblematiek bij deze groep leerlingen zeker een pre. In voorkomende gevallen ben je aanspreekpunt voor externe organisaties als gemeenten en organisaties voor jeugdzorg en neem je deel in externe overleggen.

OVER ONS

Het Liemers College is een brede school, verdeeld over vier locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de vier locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Openheid, reflectief en humor.

WIJ BIEDEN JOU!
Wij bieden jou per 8 mei 2023 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.

· Je ontvangt een halfjaarcontract voor 0,8 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed en is er genoeg formatieruimte? Dan kan jouw contract omgezet worden naar regulier voor 0,5 FTE.

· Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 10. Je salaris bedraagt dan minimaal 2.755,- euro en maximaal 4.573,- euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO VO).

· 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

· Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com, etc.

· Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,19 per kilometer, conform CAO VO.

· Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.

· Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere orthopedagogen. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.

· Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.

· Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Meeveren en flexibel zijn is jouw tweede natuur. Je hebt gevoel voor humor en kunt goed relativeren. Je weet dat humor in veel lastige situaties de oplossing kan zijn. Dit pas je dan ook toe. Uiteraard heb jij de studie pedagogiek, bij voorkeur orthopedagogiek succesvol afgerond. Heb je ervaring in het onderwijs, dan is dat zeker een pre!

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je meedoen en onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons met jouw sollicitatie voor 25 maart 2023. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.​ Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden in week 13-14.

Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Louise Seger of William van Gestel, teamleiders Liemers College locatie Landeweer via l.seger@liemerscollege.nl of w.vangestel@liemerscollege.nl of 0316-583800


MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers College

Stationspoort 36
6902 KG Zevenaar Netherlands 4

Stationspoort 36 6902 KG Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!