|

Vacature niet meer actief

Docent Wiskunde & Rekenen 1e of 2e graad 0,8 | 1,0 FTE (regulier)

Docent Wiskunde & Rekenen 1e of 2e graad 0,8 | 1,0 FTE (regulier)
Ben jij een bevlogen docent wiskunde en rekenen? Weet jij leerlingen te boeien en breng jij wiskunde op een eigentijdse manier over?

Heb jij een groot hart voor onze vmbo-leerlingen? Ben jij erop gericht om het maximale uit je leerlingen te halen door een praktische insteek te kiezen? Begrijp jij ook dat leren pas leuk en mogelijk wordt als je goed contact hebt met onze leerlingen? #jijmaakthetverschil

Wil jij werken op een school waar jouw bijdrage er werkelijk toe doet, en die volop in beweging is? Ga dan aan de slag op het Westeraam in Elst!

WAT GA JE DOEN?
Lessen wiskunde en rekenen geven aan onze leerlingen op Het Westeraam. Je geeft op een enthousiaste en dynamische manier, samen met je vakgroep, leerlinggericht onderwijs. Je stimuleert de leerlingen om hun talenten verder te ontwikkelen.

Jij sluit aan bij de leerling en bent in staat door een coachende stijl de leerling te betrekken en actief mee te laten doen. Leerlingen kunnen zich bij jou in hun eigen tempo ontwikkelen.
Natuurlijk ben je een prettige en energieke collega voor ons team. Je voegt echt iets toe! Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, gericht op samenwerken, vernieuwend, ondernemend en dol op onze vmbo-leerlingen.

Graag zien we ook dat je het mentoraat van een klas op je neemt

WAAROM WERK IK OP HET WESTERAAM?

 • Ik werk op Het Westeraam omdat ik deel wil nemen aan de sociale ontwikkeling van onze leerlingen. Sinan Bagci, docent Economie
 • Het Westeraam is een levendige school met een hechte club collega’s. Dat zorgt ervoor dat je zichtbaar bent en deelneemt. Ik ervaar dat mijn bijdrage ertoe doet. #gewoondoen.
 • Ik voel veel ruimte en waardering voor eigen inbreng en ik houd van samenwerken! Lisanne Domensino, docent Wiskunde

Het Westeraam is een jonge en levendige school in Elst (Gelderland). We werken veel samen met het Maarten van Rossem, VMBO in Arnhem-Zuid. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren waar ze in de toekomst veel aan hebben.

Wij kennen en zíen onze leerlingen en hebben oog voor wie zij zijn of willen zijn. We leren ze stapje voor stapje verantwoordelijkheid te nemen voor hun leerproces en bereiden hen voor op de toekomst.

Dit doen we door buitenschools leren, maatwerk in onderwijs en persoonlijke ontwikkeling.​ We staan open voor ontwikkeling en vernieuwing, hoe uitdagend ook.
In ons Koersdocument hebben we de kaders geschetst voor het onderwijs van de toekomst op onze school. Hierbij staat contextrijk onderwijs via een persoonlijke leerroute centraal, waarbij we onze leerlingen nadrukkelijk uitnodigen om zelf regie te nemen. Wil je iets meer beeld bij deze plannen? Bekijk dan dit filmpje!

Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij werken samen met Lyceum Elst (mavo, havo en vwo). Beide scholen staan op hetzelfde terrein.

Wij zijn een vmbo-school voor de basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte en gemengde leerweg. Met ongeveer 560 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en enthousiasme aan de toekomst van onze leerlingen. Wat ons kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team.
Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Samen ontwikkelen vanuit nieuwsgierigheid, vertrouwen en verbinding!

WIJ BIEDEN JOU!
Wij bieden jou met ingang van schooljaar 2023/2024 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.

 • Deze aanstelling wordt in eerste instantie voor de duur van een jaar. Je ontvangt een contract voor 0.8-1.0 FTE. Bevalt het vanuit beide kanten goed en hebben wij voldoende formatie? Dan kan jouw contract verlengd worden.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001,- en maximaal € 5.329, - per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,19 per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom kun je via Goodhabbitz trainingen volgen. Ook kun je via onze huis academy Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
 • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van een1e of 2e graad bevoegdheid Wiskunde.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 7 april 2023. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal zo spoedig mogelijk na sluiting van de vacature plaatsvinden.

Let op: Alleen sollicitaties via www.werkenbijquadraam.nl worden in behandeling genomen. Meer informatie over Quadraam en Het Westeraam lees je op www.quadraam.nl en www.hetwesteraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Koen Loose, afdelingsleider. Koen is te bereiken via k.loose@westeraam.nl

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben en of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!)? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Het Westeraam

Auditorium 6
6661 TZ Elst Netherlands 4

Auditorium 6 6661 TZ Elst Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!