|

Vacature niet meer actief

Gastvrouw of gastheer gezocht Quriuz (oproepbasis)

Gastvrouw of gastheer gezocht Quriuz (oproepbasis)
Als gastvrouw of –heer ben jij het gezicht van Quriuz. Jij zorgt er samen met het Quriuz-team voor dat er een optimale leeromgeving gecreëerd wordt.

Wat ga je doen?
Jij zorgt als gastvrouw of gastheer zorgt er samen met het Quriuz-team voor dat alles tot in de puntjes is georganiseerd. Jij zorgt als gastvrouw of –heer voor een warme ontvangst, je maakt de trainer en bezoekers ‘wegwijs’, je zorgt voor een mooi gedekte tafel, een schone en gezellige ruimte én goed gezelschap.

De werktijden zijn meestal van 15.00 tot 19.30 uur. Incidenteel word je als gastvrouw/-heer ingezet tijdens grote evenementen die door Quriuz worden georganiseerd.

De werkzaamheden vinden plaats op een drietal locaties binnen Quadraam te weten:

ü Maandag op VMBO ’t Venster in Arnhem

ü Woensdag op het Centraal Bureau Quadraam in Duiven

ü Donderdag op het Olympus College in Arnhem

Wie zijn wij?

Quriuz staat voor Samen Leren Ontwikkelen. Woorden die apart maar ook in combinatie betekenisvol zijn.

  • Samen staat voor onze activiteiten waarmee we mensen verbinden en scholen bij elkaar brengen.
  • Leren doen we met elkaar middels het halen-brengen-delen principe. Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van expertise die binnen Quadraam aanwezig is. Wij geloven erin dat iedereen op elk moment iets kan leren.
  • Ontwikkelen gaat over jezelf, de scholen en ons onderwijs verder brengen. Daarnaast staat het voor het ontwerpen van onderwijs.

Quriuz is de huisacademie van Quadraam. En draagt bij aan leven lang leren en daarmee tot het beste onderwijs voor onze leerlingen. Wij zijn verbonden met de scholen van Quadraam en verzorgen professionaliseringactiviteiten alle medewerkers en studenten.

Wat vragen wij?
Je bent een fijn mens! Je kunt goed samenwerken met collega’s. Je ziet werk en pakt dit dan ook op. Je kunt oplossingsgericht werken. Daarnaast ben je representatief en heb je een flexibele werkhouding. Met jouw positieve instelling werk en denk je mee aan een goed functionerend team.

En een fijne collega waar goed mee valt samen te werken. Je bent een bevlogen en Hospitality medewerker met ervaring en de drive om van onze Quzius bijeenkomsten en succes te maken.

Over Quadraam
Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep, bestaat uit 14 scholen voor Voortgezet Onderwijs in de brede regio Arnhem. De scholen hebben een eigen profiel zoals een cultuur-, sportprofiel, een internationaal profiel of een bètaprofiel. Scholen maken plannen als het gaat om het onderwijsaanbod, organisatie en onderwijsinnovatie binnen de gemeenschappelijk afgesproken kaders.

Zij leggen verantwoording af aan het College van Bestuur van Quadraam. Samenwerking op onderwijsinnovatie tussen scholen wordt gestimuleerd. Daarnaast draagt de Q-highschool bij aan het brede onderwijsaanbod van de scholen.

De afdeling Onderwijs & Onderzoek ondersteunt, stimuleert en inspireert scholen onder andere op het gebied van onderwijsinnovatie. Daar hebben we verschillende disciplines voor in huis, bijvoorbeeld kwaliteitszorg, professionalisering, onderwijs & technologie, onderzoek etcetera.

Wij bieden
Het aantal uren is in overleg. Uitbetaling vindt plaats door uitbetaling conform bijzondere beloning. Het uurtarief is vastgesteld op €18,00 bruto per uur. De reiskosten zijn apart te declareren voor €0,28 per kilometer.

Laten we kennismaken!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 02 april 2023 CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Je kunt dit nu ook via een leuke videoboodschap doen! Solliciteren doe je via onze website www.werkenbijquadraam.nl.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Suzanne Geerts, Management Assistent Quriuz. Suzanne is te bereiken per mail via s.geerts@quadraam.nl.

Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. De gesprekken zullen kort na de sluitingsdatum plaatsvinden.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!