|

Vacature niet meer actief

Locatiedirecteur Liemers college Didam 0,8-1 FTE (nieuwe schooljaar)

Ambassadeur voor het Liemers college in Didam!
Wij breiden uit en zijn op zoek naar een toegankelijke en betrokken directeur die zich voor lange tijd wil verbinden aan onze school en regio. Onze nieuwe directeur is een echte netwerker en sociaal betrokken. Je bent gedreven en net als wij, trots op onze school en leerlingen! Je bent een verbinder en zorgt er samen met het team voor dat onze school nog sterker en beter op de kaart wordt gezet.

Jouw nieuwe rol
Een belangrijke rol die voor jou is weggelegd is de ingezette koers op het gebied van onderwijsvernieuwing vervolgen. We hebben ontzettend mooie en succesvolle stappen geïntroduceerd zoals een brede brugklas, maatwerk, flexroosters en kansrijk onderwijs voor iedereen. Fouten maken mag. We zijn dus niet vies van wat innovatie en vernieuwing. Je nodigt de teams uit tot inbreng en zorgt ervoor dat iedereen zijn/haar werk goed kan doen. Ook krijg je Liemers College breed de eindverantwoordelijkheid over de ondersteunende diensten (roosterbureau, ICT, facilitair). Een gedreven team met professionals die werken op de verschillende locaties van het Liemers.

Daarnaast heb je een belangrijke rol binnen de centrale directie van het Liemers College. Als directie hebben wij hoge verwachtingen van elkaar, houden elkaar scherp en gaan een discussie zeker niet uit weg. We dagen elkaar graag uit, werken hard en inspireren elkaar. Je weet de verbinding te maken tussen de missie van Quadraam, het Liemers college en de dagelijkse praktijk voor medewerkers en leerlingen binnen jouw locatie.

Over ons
Het Liemers college Didam is dé school voor de omgeving en de verbindende factor in de regio. Mensen kennen elkaar en weten wat er speelt. Onze mentaliteit is een beetje: doe maar normaal en val niet te veel op. De collega’s zijn trots op deze school en ze zoeken een directeur die dat ook is, en uitstraalt! Die de collega’s soms ook wat uitdaagt en prikkelt om niet altijd zo bescheiden te zijn, maar te laten zien wat voor moois er allemaal bereikt wordt. De nieuwe directeur is zichtbaar en aanwezig. Beweegt zich makkelijk onder de mensen en ziet en hoort wat nodig is.

Zoals meerdere collega’s uit het team zeggen; ‘De sfeer is informeel en open. Ouders en leerlingen, maar ook wij als collega’s zijn bij elkaar betrokken. We staan voor elkaar klaar’.

De directie van het Liemers College gaat uit van dienend leiderschap. Iedere medewerker krijgt op het Liemers College de ruimte en het vertrouwen om invulling te geven aan zijn of haar opdracht, om te leren en te ontwikkelen. Dit stimuleer je.

Jij

  • Bent een ambassadeur en boegbeeld voor onze school, team en leerlingen;
  • Een netwerker die makkelijk verbindt met de omgeving, het bedrijfsleven en gemeenten;
  • Je stimuleert denken buiten kaders, ziet kansen en weet deze te vertalen naar mogelijkheden voor onze collega’s en leerlingen;
  • Je stuurt aan op basis van samenwerking en vertrouwen. Je bent een dienend leider en wilt sámen met het team werken;
  • Je begrijpt als geen ander dat verbinding en empathisch vermogen zorgt voor betere samenwerking;
  • Je bent laagdrempelig, transparant, open en toegankelijk;
  • Je kunt planmatig en strategisch denken en werken;
  • Je bent daadkrachtig, besluitvaardig en hebt affiniteit met ondersteunende processen.

Verder

  • Heb je aantoonbare ervaring met leidinggeven, bij voorkeur in het onderwijs;
  • Beschik je over minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Heb je ervaring met systemen voor planning & control.

Tot slot kun je reflecteren op je eigen handelen, kun jij je kwetsbaar opstellen en sta je open voor feedback van anderen.

Wij bieden!
Wij bieden jou per 1 augustus 2023 (exacte startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waarin je volop de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om je werk zo vorm te geven dat het bijdraagt aan de leerlingen en onze school. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Je start met een jaarcontract en gaat aan de slag voor 1 FTE (een kleinere aanstelling tot 0,8 FTE is bespreekbaar). Bevalt het van beide kanten goed? Dan wordt je contract na 1 jaar omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
  • Het salaris is conform CAO VO en op basis van kennis en ervaring.
  • Een vaste onkostenvergoeding van € 25,- per maand en een vergoeding van 5% ter compensatie van overuren en reistijd.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, extra vrije dagen, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz en bieden opleidingen en trainingen aan via GoodHabbitz. Ook kun je deelnemen aan een intervisietraject ‘frisse blikken’ met andere nieuwe schoolleiders.
  • En wellicht het allerbelangrijkst, we bieden jou een geweldige baan, in een prachtige en authentieke omgeving, waar iedereen elkaar nog kent, zonder files en in het groen.

We kunnen nog veel meer vertellen over deze prachtige functie, maar we nodigen je vooral uit te kijken of de rol je aanspreekt, en of je je kan vinden in de wensen vanuit het team en de school.

Overtuigd?
Lijkt deze functie passend? Kom dan bij ons in beeld. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Bel of app dan met onze rector, Laurens van Lier. Hij is bereikbaar, ook in de meivakantie, op 06- 57 57 54 28 of per mail: l.vanlier@liemerscollege.nl. Ook via onze socials en website kun je een goede indruk krijgen van onze school.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 10 mei 2023. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. De gesprekken vinden plaats op 16 en 24 mei a.s. Fijn als je daar alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers Did algemeen

Dijksestraat 12
6942 GC Didam Netherlands 4

Dijksestraat 12 6942 GC Didam Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!